Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers preia conducerea în finala "Vestului", după 128-107 cu Suns. Kobe, autor a 40 de puncte

Lakers preia conducerea în finala "Vestului", după 128-107 cu Suns. Kobe, autor a 40 de puncte

Lakers preia conducerea în finala "Vestului", după 128-107 cu Suns. Kobe, autor a 40 de puncte
18 Mai 2010   •   16:00

Kobe Bryant a jucat senzaţional pentru Los Angeles Lakers şi a înscris 40 de puncte, aducând campioanei NBA o primă victorie, scor 128-107, în finala Conferinţei de Vest, împotriva celor de la Phoenix Suns.

Aparent neafectat de problemele la genunchiul drept, Bryant a fost coregraful unei evoluţii de excepţie a celor de la Lakers, care au fructificat avantajul înălţimii în faţa rapizilor jucători de la Phoenix. Bryant a înscris 21 de puncte doar în sfertul trei, când a ajutat formaţia sa să se desprindă decisiv pe Staples Center.

Spaniolul Pau Gasol a adăugat alte 21 de puncte şi Ron Artest 14, în timp ce Lamar Odom, de pe banca de rezerve, a reuşit 19 puncte şi 19 recuperări, un record al carierei, pentru favoriţi.

De partea cealaltă, Amar'e Stoudemire a condus ostilităţile pentru Suns cu 23 de puncte, iar Jason Richardson a contribuit cu alte 15 puncte.

Sub privirile a 19.000 de spectatori, printre care actorii Dustin Hoffman şi Sylvester Stallone, cei de la Lakers au fost de neoprit în drumul spre a şaptea victorie consecutivă în play-off.

"A fost surprinzător pentru mine. Credeam că o să fie un rezultat mai strâns, dar am reuşit să ne detaşăm în sfertul trei. Kobe a fost uimitor în această seară. A dus greul în ofensivă, iar recuperările lui Lamar din repriza a doua au fost foarte utile", a declarat Phil Jackson, antrenorul celor din Los Angeles.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close