Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James a stabilit un nou record, în victoria 1.000 pentru Miami Heat în sezonul regulat al NBA

LeBron James a stabilit un nou record, în victoria 1.000 pentru Miami Heat în sezonul regulat al NBA

LeBron James a stabilit un nou record, în victoria 1.000 pentru Miami Heat în sezonul regulat al NBA
de M.T.    |    13 Feb 2013   •   12:00

În seara în care Miami Heat a obţinut victoria 1.000 în sezonul regulat al NBA, 117-104 cu Portland TrailBlazers, LeBron James a reuşit să stabilească un nou record.

Starul echipei din Florida a devenit primul jucător din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet care reuşeşte să înscrie cel puţin 30 de puncte în şase meciuri consecutive şi să aibă în fiecare dintre acestea un procentaj de peste 60% la aruncările din acţiune.

Până la meciul de marţi noapte, James împărţea primul loc în acest inedit clasament cu Moses Malone şi Adrian Dantley, fiecare dintre ei reuşind o serie de cinci partide consecutive cu minim 30 de puncte şi 60% la aruncările din acţiune.

„Sunt fără cuvinte. Cum mai mai spus de multe ori, cunosc istoria acestui sport şi ştiu câţi jucători incredibili au pavat drumul pentru mine şi colegii mei. Pentru mine, să fiu în cărţile de istorie cu orice fel de statistică este o mare realizare”, a spus LeBron la finalul întâlnirii.

„De asta este cine este, adică cel mai bun jucător de baschet”, a concluzionat Erik Spoelstra, antrenorul lui Miami Heat.

James a marcat 30 de puncte împotriva celor de la Blazers, înscriind de 11 ori din cele 15 aruncări la coş. Totuşi, cel mai bun om al lui Heat a fost Chris Bosh, cel care a încheiat meciul cu 32 de puncte şi 11 recuperări, în timp ce Dwyane Wade a contribuit cu 24 de puncte la victoria actualei campioane din NBA.


×
Subiecte în articol: record NBA LeBron James Miami Heat
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close