Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James i-a stricat debutul lui Shawn Marion la Toronto: Raptors - Cavaliers 76-93 (VIDEO)

LeBron James i-a stricat debutul lui Shawn Marion la Toronto: Raptors - Cavaliers 76-93 (VIDEO)

LeBron James i-a stricat debutul lui Shawn Marion la Toronto: Raptors - Cavaliers 76-93 (VIDEO)
Sursa foto: LeBron James
19 Feb 2009   •   12:58

Înfrângerea destul de categorică din All-Star Game nu l-a afectat pe LeBron James, care a făcut un meci foarte bun împotriva celor de la Toronto Raptors pe Air Canada Center. Cavalerii s-au impus într-o manieră categorică, cu scorul de 93-76, într-un meci în care la gazde a debutat Shawn Marion, un jucător de extremă de 30 de ani.
Starul LeBron James a început meciul parcă relaxat după All-Star Weekend, ratând mult în condiţiile în care îşi obişnuise fanii cu un număr impresionant de puncte. Dacă jucătorul cu numărul 23 de la Cavaliers înscrie, în medie, 28 de punte pe meci, el a terminat prima repriză cu doar patru puncte. Meciul nu avea să se termine în acest fel, "Regele" James reuşind, la final, să aibă 20 de puncte, 9 pase decisive şi 9 recuperări, ratând la limită al 21-lea triple double al carierei.
"Pur şi simplu am luat ce mi-a dat apărarea lor. În prima repriză mi-au dat şansa să scot mingea la colegii mei care au punctat, iar în a doua m-au atacat mai puternic şi aşa am putut să fiu mai agresiv.", a declarat James la sfârşitul meciului, conform eurosport.yahoo.com.
"Eu nu mă gândesc la triple-double dar jocul meu se gândeşte la asta. Ştiu că sună ciudat, dar aşa este construit jocul meu. Stilul meu e să mă implic în toate fazele jocului.", a mai adăugat LeBron când a fost întrebat despre performanţa pe care aproape a reuşit-o.
Cel mai bun marcator al Cavs a fost, însă, lituanianul Zydrunas Ilgauskas, care a reuşit să adauge 22 de punte pe tabelă în dreptul echipei sale. Raptors nu au avut nici un jucător care să se evidenţieze în mod special, Joey Graham reuşind, conform sursei citate, 15 punte. Înfrângerea canadienilor poate să fie explicată relativ uşor, aceştia trebuind să se descurce fără vedeta Chris Bosh, absent şi de la All-Star Game. Mai mult, jucătorii care avuseseră randament bun în ultima perioadă, Jose Calderon şi Andrea Bargnani, au jucat roluri de anonimi pe teren.
În urma acestei victorii, Cleveland Cavaliers se apropie la 1,5 victorii de liderul Boston Celtics şi visează cu ochii deschişi că vor putea câştiga Conferinţa de Est.
Acestea sunt celelalte rezultate înregistrate miercuri:
Philadelphia 76ers - Denver Nuggets: 89-101
Charlotte Bobcats - Indiana Pacers: 103-94
Miami Heat - Minesota Timberwolves: 104-111
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls: 104-113
New Orleans Hornets - Orlando Magic: 117-85
Dallas Mavericks - New Jersey Nets: 113-98
Sacramento Kings - Atlanta Hawks: 100-105
Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies: 94-90
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers: 121-129
Los Angeles Clippers - Phoenix Suns: 119-142
Iată fazele zilei în NBA:

Priviţi rezumatele partidelor de miercuri:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Cleveland Cavaliers NBA
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close