Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James, la primul meci din carieră fără nici o pasă decisivă. Rockets - Cavaliers: 93-74 (VIDEO)

LeBron James, la primul meci din carieră fără nici o pasă decisivă. Rockets - Cavaliers: 93-74 (VIDEO)

LeBron James, la primul meci din carieră fără nici o pasă decisivă. Rockets - Cavaliers: 93-74 (VIDEO)
Sursa foto: LeBron James
27 Feb 2009   •   17:29

Neobişnuiţi cu înfrângerile, Clevelend Cavaliers au avut parte de un duş rece în Houston, după ce au pierdut fără drept de apel meciul de joi cu Rockets. Cu toate că au fost învinşi fără să emită pretenţii, Cavs rămân în fruntea clasamentului din Conferinţa de Est, unde LeBron James speră că îi va putea ţine dacă nu va mai juca aşa de slab ca joi seară.
Yao Ming, gigantul chinez al lui Houston Rockets, a fost, în shimb, vedeta partidei, reuşind să marcheze 28 de puncte şi făcând 8 recuperări. El a reuşit să contribuie mult şi la blocarea superstarului LeBron James. Perioadele de joc bun ale echipei Rockets au coincis, în această partidă, şi cu perioadele bune ale lui Yao Ming, acest marcând în sfertul al treilea la fel de multe puncte cât a marcat toată echipa din Cleveland în acel interval, anunţă Eurosport.
LeBron James, în schimb, a marcat 21 de puncte, dar important este numărul de ratări pe care le-a avut. Jucătorul a reuşit doar 7 aruncări din 21, a recuperat mingea o singură dată şi, pentru prima oară în întreaga sa carieră, nu a reuşit nici o pasă decisivă.
Contraperformanţa surprinzătoare a lui "King" James se poate explica, însă, într-o anumită măsură. Numărul 23 de la Cavs nu a reuşit să îşi controleze nervii şi a strâns foarte repede patru faulturi personale, când trecuseră doar 3 minute şi jumătate din repriza secundă. Astfel, jumătate din meci, LeBron nu a putut să îşi mai facă pătrunderile obişnuite deoarece putea fi foarte uşor eliminat din joc.
Cavaliers au mai primit o veste proastă, Ben Wallace fiind lovit de Yao Ming când se afla la pământ şi suferind o fractură a unei coaste. Acest incident ar putea încurca serios echipa din Cleveland în lupta din fruntea Conferinţei de Est, cu Boston Celtics şi Orlando Magic, conform sursei amintite.
Numărul incredibil de ratări al Cavaliers, doar 27 de aruncări din 80 au adus şi puncte, a dus la această înfrângere dură, dar care nu va costa, cel puţin pe termen scurt, foarte mult formaţia lui LeBron James sau Mo Williams.
Celălalt meci al zilei a programat întâlnirea dintre foştii colegi de la Lakers dintr-un cuplu faimos, Kobe Bryant şi Shaquille O'Neal. Pe Staples Center din Los Angeles, LA Lakers şi Phoenix Suns au terminat cu scorul de 132-106.
Rezumatele meciurilor de joi:

Top 5 faze din 26 februarie:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Cleveland Cavaliers
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close