Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron l-a învins pe Kobe: Miami Heat a câştigat cu 98-87 meciul cu Los Angeles Lakers

LeBron l-a învins pe Kobe: Miami Heat a câştigat cu 98-87 meciul cu Los Angeles Lakers

LeBron l-a învins pe Kobe: Miami Heat a câştigat cu 98-87 meciul cu Los Angeles Lakers
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   13:38

LeBron James a marcat 31 de puncte şi a reuşit 8 recuperări şi 8 pase decisive, iar Miami Heat a câştigat meciul de pe teren propriu cu Los Angeles Lakers, scor 98-87.

Chris Bosh (15 puncte, 8 recuperări) şi Shane Battier (11 puncte, 6 recuperări) l-au susţinut excelent pe LeBron, astfel că eforturile lui Pau Gasol (26 de puncte, 8 recuperări) şi Kobe Bryant (24 de puncte, 7 pase decisive) au rămas fără efect în final.

Nu a fost un duel între mine şi Kobe. Sunt în NBA de suficient de mult timp încât să ştiu că nu am ce să-i dovedesc, la fel cum el nu are ce să-mi dovedească”, a declarat James, întrebat fiind despre confruntarea directă cu vedeta lui Lakers.

Adversarii noştri au fost agresivi de la început până la sfârşit, în timp ce noi am reuşit asta doar şase sau şapte minute. În astfel de meciuri, împotriva unei astfel de echipe, nu poţi face acest lucru”, a spus Mike Brown, antrenorul celor din Los Angeles.

Campioana Dallas Mavericks a câştigat cu 94-91 în Salt Lake City, împotriva lui Utah Jazz, după cea mai bună evoluţie din acest sezon a lui Shawn Marion, care a încheiat meciul cu 22 de puncte şi 7 recuperări.

Este o victorie uriaşă, pentru că mereu e dificil să joci în Salt lake City. Jazz este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu, încă din perioada în care jucau Stockton şi Malone”, a declarat Dirk Nowitzki.

În al treilea meci al zilei, New Orleans Hornets a recuperat un handicap de 12 puncte în ultimul sfert şi a dat senzaţia că poate obţine prima victorie după o serie de cinci eşecuri consecutive, însă a pierdut în cele din urmă în prelungiri, scor 88-90, în faţa celor de la Houston Rockets.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close