Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Los Angeles Lakers a suferit cea mai severă înfrângere din istoria sa, chiar în faţa rivalilor de la Clippers

Los Angeles Lakers a suferit cea mai severă înfrângere din istoria sa, chiar în faţa rivalilor de la Clippers

Los Angeles Lakers a suferit cea mai severă înfrângere din istoria sa, chiar în faţa rivalilor de la Clippers
de M.T.    |    07 Mar 2014   •   11:07

Sezonul de coşmar al celor de la Los Angeles Lakers continuă. Aflată pe ultimul loc în Conferinţa de Vest, multipla campioană NBA a suferit cea mai severă înfrângere din istoria sa, 94-142, chiar în faţa rivalilor de la Clippers.

„Au simţit miros de sânge şi ne-au ucis”, a fost declaraţia făcută de antrenorul lui Lakers, Mike D'Antoni, la finalul meciului.

Clippers, care a stabilit cu această ocazie şi recordul de puncte marcate de o echipă într-un meci în actualul sezon, au construit diferenţa de 48 de puncte în sferturile doi şi trei, câştigate cu 44-13, respectiv 36-20.

De asemenea, cele 142 de puncte înscrise lui Lakers reprezintă recordul celor de la Los Angeles Clippers în istoria francizei.

Darren Collison a fost cel mai bun marcator al gazdelor, încheind meciul cu 24 de puncte, în timp ce Blake Griffin a reuşit 20 de puncte, 11 recuperări şi 7 pase decisive. Chris Paul a contribuit cu 13 puncte şi 11 pase decisive la victoria istorică reuşită de echipa sa.

De cealaltă parte, spaniolul Pau Gasol a reuşit 21 de puncte şi 7 recuperări, în timp ce rezerva Xavier Henry a marcat 15 puncte.

Precedentul record negativ al lui Lakers data din 1995, când echipa din Los Angeles pierdea la o diferenţă de 46 de puncte în faţa celor de la Portland TrailBlazers, scor 83-129.

În alte meciuri disputate joi noapte, campioana NBA, Miami Heat, a pierdut în deplasare cu San Antonio Spurs (87-111), în timp ce liderul din Vest, Oklahoma City Thunder a pierdut în faţa lui Phoenix Suns (122-128).

×
Subiecte în articol: NBA record Los Angeles Lakers
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close