Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Los Angeles Lakers, felicitaţi de preşedintele Obama la Casa Albă înaintea meciului cu Wizards

Los Angeles Lakers, felicitaţi de preşedintele Obama la Casa Albă înaintea meciului cu Wizards

Los Angeles Lakers, felicitaţi de preşedintele Obama la Casa Albă înaintea meciului cu Wizards
Sursa foto: trofeu nba
26 Ian 2010   •   19:03

Campionii NBA, Los Angeles Lakers, au avut luni o surpriză plăcută atunci când au fost chemaţi de preşedintele SUA, Barack Obama, la Casa Albă pentru a fi felicitaţi. Cel mai puternic om al lumii i-a primit cu multe laude şi vorbe bune pe baschetbaliştii din Los Angeles atât pentru jocul lor, dar şi pentru acţiunile caritabile pe care le întreprind. Lakers se află în capitala SUA, Washington, pentru meciul de marţi cu Wizards.
"Singurul lucru mai bun decât să priveşti baschet este să-l practici, dar am 48, în curând fac 49 ani, şi a devenit un pic mai greu în ultima vreme să mă mişc pe teren, mai ales dacă joc împotriva unor puşti care au jumătate din vârsta mea. Totuşi, încă îmi face o mare plăcere să îi văd pe aceşti mari atleţi pe terenul de baschet. " a declarat Obama, potrivit NBC Sport.
Preşedintele Statelor a ţinut să îi felicite pe jucători pentru cel de-al 15-lea titlu din istoria francizei, al 4-lea din ultimii zece ani şi l-a evidenţiat pe Kobe Bryant drept unul dintre cei mai buni atleţi pe care i-a văzut vreodată.
Nici conducătorul Derek Fisher nu a "scăpat" de laude pentru faptul că, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Jucătorilor din NBA, a obţinut o finanţare de 1 milion de dolari pentru susţinerea victimelor cutremurului din Haiti de pe 12 ianuarie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close