Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Magie "neagră" pentru Wizards. A 60-a înfrângere a sezonului, cu Miami Heat (VIDEO)

Magie "neagră" pentru Wizards. A 60-a înfrângere a sezonului, cu Miami Heat (VIDEO)

Magie "neagră" pentru Wizards. A 60-a înfrângere a sezonului, cu Miami Heat (VIDEO)
Sursa foto: Dwyane Wade
05 Apr 2009   •   19:29

Pregătiţi să îşi apere locul de playoff, cei de la Miami Heat au făcut un meci foarte bun în deplasare, la Washington Wizards, 104-118. Adversarul nu a fost unul strălucit, totuşi, "Vrăjitorii" pierzându-şi puterile, parcă în acest sezon, şi ajungând la 60 de înfrângeri, un record negativ al echipei. Dwyane Wade a fost, din nou, cel mai bun jucător de pe teren, ghidându-şi echipa spre o victorie destul de uşoară.
Wizards nu au putut să reziste jocului prestat de Heat, care au început şi ar terminat meciul în forţă. Mai mult, moralul gazdelor a fost mereu erodat de nenumăratele aruncări de la trei puncte reuşite de Heat în acest meci, nu mai puţin de 14. În aceste condiţii echipa vizitatoare a făcut show, Dwyane Wade terminând cu 33 de puncte, în timp ce alţi cinci colegi ai săi au reuşit să marcheze peste zece puncte. Spectacolul a venit şi de la Jamario Moon, fostul membru al Harlem Globetrotter făcând spectacol în câteva rânduri. Caron Butler a jucat cel mai bine de la Wizards şi a reuşit 27 de puncte, dar nu a fost de ajuns pentru ca gazdele să se impună.
"Amândouă echipele au jucat bine, dar noi ne-am impus la final. Următoarele şase meciuri vor fi foarte importante pentru noi", a declarat Wade potrivit Eurosport.
Cu acest rezultat, Miami, aflată pe locul al şaselea în clasamentul Conferinţei de Est, a egalat-o în clasament pe Philadelphia 76ers şi îşi propune să îi ia locul în puţinele partide rămase.

Rezultatele de sâmbătă:
New York Knicks - Toronto Raptors: 95-102
Chicago Bulls - New Jersey Nets: 103-94
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons: 95-90
Washington Wizards - Miami Heat: 104-118
Atlanta Hawks - Orlando Magic: 82-88
Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies: 102-107
Denver Nuggets - Los Angeles Clippers: 120-104

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miami Heat NBA
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close