Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Miami Heat a câştigat meciul doi din finala Conferinţei de Est şi a egalat la general

Miami Heat a câştigat meciul doi din finala Conferinţei de Est şi a egalat la general

Miami Heat a câştigat meciul doi din finala Conferinţei de Est şi a egalat la general
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
19 Mai 2011   •   13:09

Miami Heat a echilibrat situaţia în finala Conferinţei de Est. Echipa din Florida a câştigat meciul al doilea cu Chicago Bulls,85-75, şi se pregăteşte pentru cele două partide de pe teren propriu, care vor pleca de scorul de 1-1 la general.

LeBron James s-a revanşat pentru evoluţia mai puţin reuşită din primul meci al seriei, reuşind să înscrie 29 de puncte, la care a adăugat 10 recuperări şi 5 pase decisive. Dwayne Wade a contribuit şi el cu 24 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce Udonis Haslem a venit de pe bancă şi a adăugat 13 puncte pentru Miami.

Diferenţa a fost făcută de procentajul slab al „taurilor” atât la aruncările din acţiune (34,1%), cât şi la cele de la linia de fault (61,5%). Cel mai bun exemplu este cel al lui Derrick Rose, care deşi a încheiat meciul cu 21 de puncte marcate, a reuşit să înscrie doar în 7 rânduri din 23 de încercări.

Cine nu apreciază jocul defensiv cu siguranţă nu este încântat de acest meci”, a declarat James la finalul unei întâlniri cu puţine puncte, scorul ultimului sfert fiind 14-10 pentru Heat, în timp ce Derrick Rose a explicat motivele eşecului suferit de Chicago: „Am ratat foarte multe aruncări. Pur şi simplu, a fost una dintre acele seri”.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close