Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Miami Heat a câştigat meciul patru al finalei Conferinţei de Est şi conduce cu 3-1 la general

Miami Heat a câştigat meciul patru al finalei Conferinţei de Est şi conduce cu 3-1 la general

Miami Heat a câştigat meciul patru al finalei Conferinţei de Est şi conduce cu 3-1 la general
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
25 Mai 2011   •   12:22

Miami Heat este la numai o singură victorie distanţă de finala NBA. Echipa din Florida a câştigat după prelungiri meciul patru al seriei cu Chicago Bulls, scor 101-93, şi conduce acum la general cu 3-1.

LeBron James a fost omul decisiv pentru Heat, încheind meciul cu 35 de puncte, însă foarte important a fost şi aportul lui Chris Bosh (22 de puncte, 6 recuperări), care a confirmat forma bună arătată în această serie.

Defensiva este motivul pentru care suntem aici. Defensiva este motivul pentru care am câştigat fiecare meci şi tot defensiva este motivul pentru care putem obţine victoria în meciul cinci”, a declarat Chris Bosh la finalul întâlnirii, lăudând munca făcută în apărare de coechipierii săi.

Deşi a fost cel mai bun marcator al echipei sale, cu 23 de puncte, Derrick Rose şi-a asumat înfrângerea suferită de Bulls. „În această seară, vina este doar a mea. Am avut două şanse de a pune capăt meciului şi am ratat de fiecare dată. Nu pot decât să învăţ din asta”, a spus MVP-ul sezonului regulat, care a ţinut însă să le transmită un mesaj adversarilor: „Nu s-a terminat încă!”.

Următoarea partidă a seriei va avea loc joi noapte, la United Center din Chicago.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close