Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Miami Heat pierde pe terenul celei mai slabe echipe din NBA

Miami Heat pierde pe terenul celei mai slabe echipe din NBA

Miami Heat pierde pe terenul celei mai slabe echipe din NBA
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mar 2011   •   13:19

LeBron James s-a întors în Cleveland, dar fanii lui Cavaliers nu l-au iertat pentru trădarea din vara trecută. De parcă huiduielile primite din partea fanilor nu ar fi fost suficiente, Miami a mai şi pierdut în faţa celei mai slabe echipe din acest sezon al NBA, care câştigase doar 14 meciuri din 72, cu 102-90, asta deşi LeBron a reuşit un triple-double, 27 de puncte, 10 recuperări şi 12 pase decisive.

Cavaliers, care a condus chiar şi la o diferenţă de 23 de puncte în sfertul trei, a avut în J.J. Hickson (21 de puncte, 12 recuperări) şi Anthony Parker (20 de puncte) cei mai importanţi oameni. Un aport decisiv în succesul celor din Cleveland l-au avut revervele celor două echipe, cele ale lui Heat nereuşind să înscrie deloc în repriza a doua a meciului.

Tot ceea ce vreau să spun este că fanii noştri merită asta. Merită această victorie pentru că s-au purtat minunat cu noi de-a lungul întregului sezon”, a declarat Anthony Parker la finalul meciului. Importanţa publicului a fost recunoscută şi de cel mai urât om din Cleveland, LeBron James: „Chiar şi când jucam eu aici, atmosfera era incredibilă. Fanii sunt extraordinari, mereu am spus asta, iar echipa le-a făcut o mare bucurie în această seară”.

Alte rezultate

New Jersey - Houston 87-112
Oklahoma City - Golden State 115-114
Sacramento - Phoenix 116-113

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close