Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA a intrat pe ultima turnantă şi începe faza eliminatorie. Vedeţi programul playoffurilor

NBA a intrat pe ultima turnantă şi începe faza eliminatorie. Vedeţi programul playoffurilor

NBA a intrat pe ultima turnantă şi începe faza eliminatorie. Vedeţi programul playoffurilor
Sursa foto: nba
17 Apr 2009   •   09:02

Sezonul regulat din NBA s-a sfârşit şi, după ce fiecare echipă a jucat câte 82 de meciuri dintre cele mai tari, doar 16 au reuşit să se califice în faza eliminatorie a competiţiei. Apectacolul adevărat abia acum începe, iar meciurile care urmează vor pune faţă în faţă doar cele mai bune echipe din campionatul nord-american de baschet. Primele meciuri din această fază se joacă sâmbătă şi duminică.
NBA este în acest moment în punctul în care se începe, practic, faza sferturilor de finală ale celor două conferinţe, de Est şi de Vest. Calificarea se joacă în sistemul de cel mai bun din şapte meciuri. Astfel, se poate ca unele duble să se decidă după numai patru partide. Mai mult, echipa dintre cele două care a avut un număr mai mare de victorii în sezonul regulat va juca rolul de gazdă şi, dacă se joacă toate cele şapte meciuri, va juca un meci în plus acasă.
Echipele care se vor califica mai departe vor juca apoi în semifinalele conferinţelor, iar câştigătoarele acestora vor disputa finala conferinţei. Vor rezulta, astfel, o câştigătoare a Conferinţei de Est şi una a Conferinţei de Vest, iar acestea vor juca în finala NBA, titlul urmând să se decidă în urma acestei confruntări.
În Conferinţa de Vest
Los Angeles Lakers - Utah Jazz (primul meci duminică)
Denver Nuggets - New Orleans Hornets (duminică)
San Antonio Spurs - Dallas Mavericks (sâmbătă)
Portland Trailblazers - Houston Rockets (sâmbătă)
În Conferinţa de Est
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons (primul meci sâmbătă)
Boston Celtics - Chicago Bulls (sâmbătă)
Orlando Magic - Philadelphia 76ers (duminică)
Atlanta Hawks - Miami Heat (duminică)
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close