Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Miami Heat câştigă după trei reprize de prelungiri în Atlanta. Lakers şi Mavericks, învinse din nou

NBA: Miami Heat câştigă după trei reprize de prelungiri în Atlanta. Lakers şi Mavericks, învinse din nou

NBA: Miami Heat câştigă după trei reprize de prelungiri în Atlanta. Lakers şi Mavericks, învinse din nou
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    06 Ian 2012   •   13:09

Lipsită de aportul lui Dwyane Wade şi LeBron James, ambii accidentaţi, Miami Heat a avut nevoie de trei reprize de prelungiri pentru a învinge în deplasare pe Atalanta Hawks, scor 116-109.

În absenţa celor două superstaturi din Florida, Chris Bosh a furat show-ul la Philips Arena din Atlanta, reuşind 33 de puncte şi 14 recuperări, dar, mai important, trimiţând meciul în prelungiri cu un coş de trei puncte marcat cu 0,6 secunde înainte de final.

Bosh a fost excelent susţinut de Mario Chalmers (29 de puncte, 8 pase decisive şi 7 recuperări), în timp ce de la gazde s-au remarcat Joe Johnson (20 de puncte) şi Josh Smith (17 puncte, 13 recuperări).

L-am spus băieţilor că atunci când îmbracă echipamentul lui Miami Heat trebuie să dea dovadă de tărie de caracter. Acest meci a semănat, mai ales pe final, cu o luptă la categoria grea”, a declarat Erik Spoelstra, antrenorul celor din Miami, lideri autoritari în Conferinţa de Est, cu 7 victorii şi o singură înfrângere.

Kobe Bryant a marcat 30 de puncte, iar Andrew Bynum a adăugat 21 de puncte şi 12 recuperări, dar Los Angeles Lakers nu a putut evita un nou eşec, 96-107 la Portland, în faţa liderului din Vest, pentru care Gerald Wallace a reuşit 31 de puncte, iar LaMarcus Aldridge 28 de puncte şi 10 recuperări.

A fost meciul lui Gerald, pe care trebuie să-l laşi să se exprime în timpul jocului. Energia sa ne-a ajutat, iar atunci când are astfel de evoluţii, jocul nostru este mai bun”, a spus Nate McMillan, antrenorul lui TrailBlazers.

Dirk Nowitzki a înscris doar 6 puncte pentru Dallas Mavericks, campioana NBA suferind a cincea înfrângere a sezonului, 71-93 cu San Antonio Spurs. Rezerva Matt Bonner a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, 17 puncte, în timp ce Tim Duncan a încheiat meciul cu 10 puncte şi 5 recuperări.

Schimbarea de antrenor s-a făcut simţită la Sacramento Kings, californienii punând capăt seriei negative printr-o victorie acasă, 103-100 cu Milwaukee Bucks, în special datorită evoluţiei excelente a lui Marcus Thornton, autor a 27 de puncte.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close