Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Miami Heat şi Los Angeles Lakers pierd surprinzător pe teren propriu

NBA: Miami Heat şi Los Angeles Lakers pierd surprinzător pe teren propriu

NBA: Miami Heat şi Los Angeles Lakers pierd surprinzător pe teren propriu
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    23 Ian 2012   •   14:34

LeBron James a reuşit 28 de puncte şi 13 recuperări, dar acest lucru nu a fost suficient pentru Miami Heat, care a fost învinsă la American Airlines Arena de Milwaukee Bucks, scor 82-91.

Pentru echipa din Florida, este primul eşec după trei victorii consecutive şi, în acelaşi timp, prima înfrângere din acest sezon a celor de la Heat într-un meci în care nu joacă Dwyane Wade.

Brandon Jennings a fost cel mai bun jucător al oaspeţilor, fundaşul încheind meciul cu 23 de puncte şi 6 pase decisive, în timp ce rezerva Ersan Ilyasova a contribuit cu 16 puncte.

Este un succes uriaş pentru noi, mai ales dacă ne gândim la calitatea jucătorilor de la Heat. Am câştigat multă încredere după această serie de două victorii la rând în deplasare”, a declarat Shaun Livingston, unul din fundaşii celor din Milwaukee, referindu-se şi la victoria de vineri, obţinută împotriva lui Knicks, la Madison Square Garden.

Lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Lakers, care a fost învinsă la Staples Center de Indiana Pacers, scor 96-98, şi a ajuns la trei eşecuri consecutive.

Cele 33 de puncte mrcate de Kobe Bryant nu au fost suficiente pentru echipa din Los Angeles, care se află, la acest moment, în afara locurilor de play-off.

Este o victorie importantă pentru noi, simţim că putem fi una din echipele de elită ale ligii”, a spus Frank Vogel, antrenorul celor din Indianapolis.

Cealaltă echipă din Los Angeles, Clippers, s-a impus fără mari emoţii în faţa lui Toronto Raptors (103-91), Boston Celtics a întrerupt o serie negativă printr-un succes în Washington, 100-94 cu Wizards, la capătul unei evoluţii excelente a lui Paul Pierce (34 de puncte, 8 pase decisive), iar New Jersey Nets a trecut cu 97-87 de Charlotte Bobcats.

 



×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close