Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet O "frumuseţe" de cot pentru care Dwight Howard a fost suspendat un meci din playoff-ul NBA (VIDEO)

O "frumuseţe" de cot pentru care Dwight Howard a fost suspendat un meci din playoff-ul NBA (VIDEO)

O "frumuseţe" de cot pentru care Dwight Howard a fost suspendat un meci din playoff-ul NBA (VIDEO)
Sursa foto: dwight howard
30 Apr 2009   •   15:59

Vedeta celor de la Orlando Magic, Dwight Howard, un "zmeu" care îşi poartă echipa pe braţe meci de meci şi care sparge toate recordurile la recuperări în NBA, a fost suspendat un meci şi va lipsi din meciul crucial de joi seară cu Philadelphia 76ers. Partida o poate duce pe Magic în semifinalele Conferinţei de Est în playoff-ul NBA.
Un gest de refulare într-un moment în care chiar nu era indicat acest lucru i-a adus lui Dwight "Superman" Howard suspendarea pentru un meci şi absenţa din meciul al şaselea din seria cu Sixers. În meciul al cincilea, câştigat de Orlando cu 91-78, Howard s-a enervat la o fază de joc şi i-a aplicat un cot în plină figură lui Samuel Dalembert, care s-a uitat imediat să vadă reacţia arbitrilor. Aceştia au acordat fault tehnic dar, deoarece nu au văzut exact dacă lovitura lui Howard l-a atins, cu adevărat, pe Dalembert, nu l-au eliminat din joc.
"Sunt foarte dezamăgit dar respect decizia NBA. Nu au vrut să rănesc pe nimeni. Am încredere deplină în colegii mei, care cred că vor termina ce am început în celelalte meciuri şi vor califica echipa", a declarat jucătorul lui Magic pentru site-ul NBA.

Meciurile de miercuri din NBA
Denver Nuggets au câştigat şi al cincilea meci împotriva lui New Orleans Horners cu 107-86 şi s-au calificat în semifinalele Conferinţei de Vest, unde vor întâlni Dallas Mavericks.

Atlanta Hawks sunt tot mai aproape de calificarea din seria cu Miami Heat, după ce au învins echipa lui Dwyane Wade cu 106-91. Atlanta conduce cu 3-2 şi mai are nevoie de doar o victorie pentru a trece mai departe. Următorul meci se joacă la Miami.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close