Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Paradă de două milioane de dolari pentru campioana NBA, Los Angeles Lakers (VIDEO)

Paradă de două milioane de dolari pentru campioana NBA, Los Angeles Lakers (VIDEO)

Paradă de două milioane de dolari pentru campioana NBA, Los Angeles Lakers (VIDEO)
Sursa foto: Kobe Bryant
18 Iun 2009   •   16:47

Zeci de mii de fani ai baschetului, îmbrăcaţi în culorile auriu şi violet, au luat cu asalt centrul oraşului Los Angeles, unde campionii NBA de la Los Angeles Lakers au organizat o paradă.

Câteva sute de poliţişti au asigurat ordinea la reprezentaţie, care a început la arena Staples Center şi s-a terminat în faţa a 80.000 de fani la Los Angeles Memorial Coliseum, arena care a găzduit Jocurile Olimpice din 1984.



?Mulţumim tuturor fanilor. Mulţumim pentru susţinerea din acest ani. Vă iubim. Hai, Lakers!?, a strigat Derek Fisher către mulţime, chiar înainte să înceapă parada.



Kobe Bryant, cel mai bun jucător al finalei, a stat alături de trofeu într-unul din autocarele descoperite care au purtat echipa pe străzile din L.A. Bryant le-a spus fanilor de la Coliseum că speră ca această victorie să fie prima dintr-o nouă eră la Lakers. ?Avem o echipă tânără, unită şi dornică de victorii. Vrem să repetăm performanţa din acest an. Aşa că vom reveni la anul pregătiţi?, a declarat Bryant, lăsând astfel să se înţeleagă că nu va părăsi Los Angeles. ?Aici sunt acasă, unde să plec??, a mai spus el.



Parada a fost organizată după ce Lakers a obţinut titlul în NBA, învingând cu 4-1 Orlando Magic în finală, ultimul meci disputându-se duminică în Florida. În ciuda plângerilor la adresa facturii de două milioane de dolari pentru organizarea paradei, implicaţia financiară a municipalităţii a fost redusă după ce mai mulţi oameni înstăriţi din metropolă au făcut donaţii în valoare de 850.000 de dolari. Lakers şi deţinătorii Staples Center au contribuit de asemenea cu un milion de dolari la costuri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers Kobe Bryant
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close