Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Phil Jackson se simte bine și va ajuta Lakers să-și apere titlul NBA sezonul viitor

Phil Jackson se simte bine și va ajuta Lakers să-și apere titlul NBA sezonul viitor

Phil Jackson se simte bine și va ajuta Lakers să-și apere titlul NBA sezonul viitor
04 Iul 2009   •   13:53


Phil Jackson a declarat că starea lui de sănătate este bună și va antrena formația Los Angeles Lakers pentru un nou sezon, a anunțat echipa din NBA. Acesta va fi al 19-lea sezon pentru ?Big Phil? în NBA și al zecelea alături de Lakers, cu care a câștigat sezonul trecut titlul, învingând Orlando Magic în cinci jocuri.

?Sunt încrezător că pot face față unui nou sezon în NBA, cu tot cu un play-off lung. Toate semnele sunt bune și îmi zic să continui?, a declarat Jackson.

În vârstă de 63 de ani, Jackson și-a prelungit contractul pentru două sezoane în 2007, dar a fost afectat sezonul trecut de o accidentare la coapsă.

Jackson a cucerit și al zecelea titlu al carierei sezonul trecut, ceea ce l-a propulsat pe prima poziție în topul celor mai multe titluri câștigate, în fața legendarului Red Auerbach, de la Celtics. L-a depășit totodată și pe Bill Russel (11) pentru cele mai multe titluri cucerite în calitate de antrenor și jucător.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close