Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Derrick Rose înscrie 44 de puncte şi Chicago învinge în Atlanta

Playoff NBA: Derrick Rose înscrie 44 de puncte şi Chicago învinge în Atlanta

Playoff NBA: Derrick Rose înscrie 44 de puncte şi Chicago învinge în Atlanta
07 Mai 2011   •   15:20

Derrick Rose nu este MVP întâmplător. Fundaşul lui Chicago Bulls a înscris 44 de puncte în meciul al treilea al seriei cu Atlanta Hawks şi echipa sa a câştigat cu 99-82, preluând astfel conducerea la general cu 2-1.

 
Performanţa lui Derrick Rose, care a reuşit şi 7 pase decisive şi 5 recuperări, reprezintă un record al carierei pentru jucătorul de 22 de ani. La succesul clar al „taurilor” o contribuţie importantă au avut-o rezervele, cu 34 de puncte, cele mai bune evoluţii aparţinându-le lui Taj Gibson (13 puncte, 11 recuperări) şi Kyle Korver (11 puncte).
 
Pentru Atlanta, Jeff Teague a reuşit 21 de puncte, iar Josh Smith a încheiat meciul cu 17 puncte şi 13 recuperări, însă diferenţa a fost făcută de jocul slab al băncii celor de la Hawks, care a contribuit cu numai 14 puncte.
 
Dallas Mavericks a câştigat şi al treilea meci al seriei cu Los Angeles Lakers, scor 98-92, iar campioana NBA este la un singur meci distanţă de eliminare. Germanul Dirk Nowitzki a făcut din nou o partidă excelentă, reuşind 32 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce Jason Terry (23 de puncte) şi Pedja Stojakovic (15 puncte, 3 recuperări) au pus şi ei umărul la succesul texanilor.
 
De la Lakers s-a remarcat Andrew Bynum (21 de puncte, 10 recuperări), vedeta Kobe Bryant având o evoluţie modestă, doar 17 puncte şi 6 pase decisive.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close