Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet "Regele" străluceşte dar pierde. Magic conduce pe Cavaliers cu 2-1 după 99-89 în meciul trei (VIDEO)

"Regele" străluceşte dar pierde. Magic conduce pe Cavaliers cu 2-1 după 99-89 în meciul trei (VIDEO)

"Regele" străluceşte dar pierde. Magic conduce pe Cavaliers cu 2-1 după 99-89 în meciul trei (VIDEO)
Sursa foto: dwight howard
25 Mai 2009   •   11:54

Orlando a profitat din plin de avantajul terenului propriu şi a câştigat al treilea meci al finalei Conferinţei de Est destul de confortabil în faţa favoritei Cleveland Cavaliers. LeBron James nu a putut să oprească avântul gazdelor şi a înscris 41 de puncte care nu au ajutat prea mult echipa sa. Echipa din Cleveland are nevoie să câştige următorul meci de la Orlando dacă vrea să egaleze situaţia într-o finală în care a pierdut prim-planul încă din primul meci.
Nici o surpriză pentru fanii "Cavalerilor" în ceea ce-l priveşte pe starul LeBron James. Surpriza negativă a fost, însă, tot restul echipei. Nici un alt jucător nu a reuşit o performanţă notabilă. Mo Williams, "agresat" de adversari şi încheind meciul cu o rană deschisă sub ochi. Performanţa lui teren nu a fost, însă, la fel de "ochioasă", conducătorul de joc marcând doar 15 puncte şi dând doar trei pase decisive.
Magic s-a descurcat mult mai bine şi, deşi a avut un procentaj de aruncări reuşite mediocru, 42 %, a avut mulţi jucători care au punctat bine. Dwight Howard a dovedit din nou că rolul său în acestă finală este preponderent ofensiv şi a marcat 24 de puncte înainte să fie scos din joc de numărul prea mare de faulturi comise. Rafer Alston a reuşit şi el 18 puncte, iar Mickael Pietrus a punctat 16. Meciul viitor se va juca tot la Magic acasă, iar echipa lui "Superman" Howard speră să îşi asigure un avans de 3-1, pentru a putea juca apoi toate meciurile cu calificarea pe masă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close