Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Shaquille O'Neal, uriaşul de 147 de kilograme, face echipă la Cleveland cu LeBron James şi vrea titlul NBA

Shaquille O'Neal, uriaşul de 147 de kilograme, face echipă la Cleveland cu LeBron James şi vrea titlul NBA

Shaquille O'Neal, uriaşul de 147 de kilograme, face echipă la Cleveland cu LeBron James şi vrea titlul NBA
Sursa foto: Shaquille O'Neal
25 Iun 2009   •   17:50

Cleveland Cavaliers nu a reuşit să dea lovitura şi să câştige NBA, cum se aştepta, dar a şocat lumea baschetului când a anunţat, joi, un transfer "grandios" la propriu şi la figurat. Gigantul Shaquille O'Neal, de 2,16 metri şi 147 de kilograme s-a transferat la Cleveland de la Phoenix Suns şi va câştiga într-un singur al 20 de milioane de dolari. Va avea acum Cleveland o echipă invincibilă cu O'Neal, LeBron James şi Mo Williams?
La fel de dominant la 36 de ani în sezonul trecut pentru Phoenix aşa cum era pe vremuri când câştiga titlul în NBA alături de Kobe Bryant, O'Neal a trecut la echipa din Cleveland în schimbul lui Ben Wallace şi Sasha Pavlovic, plus alegerea cu numărul 46 în draftul de joi. La noua echipă, Shaq va trebui să se lupte pentru un loc de titular cu un alt "veteran", lituanianul Zydrunas Ilgauskas, de 34 de ani.
Shaquille a câştigat titlul în NBA de patru ori, în 2000, 2001 şi 2002 cu Los Angeles Lakers şi în 2006 cu Miami Heat şi a apărut de 15 ori în All Star Game, fiind al doilea jucător din istorie ca număr de prezenţe, după Kareem Abdul Jabar, care a apărut de 19 ori.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close