Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Tripletă de aur la Miami: LeBron James va juca alături de Wade şi Bosh

Tripletă de aur la Miami: LeBron James va juca alături de Wade şi Bosh

Tripletă de aur la Miami: LeBron James va juca alături de Wade şi Bosh
09 Iul 2010   •   15:30

LeBron James a anunţat că va părăsi Cleveland Cavaliers pentru a juca din sezonul viitor alături de Dwyane Wade şi Chris Bosh la Miami Heat, dorind astfel să câştige primul titlu din cariera lui.

Punând capăt celei mai mari "telenovele" din sportul american, James a declarat că toţi trei au acceptat să le fie reduse salariile pentru a avea loc în lotul lui Miami şi pentru a forma o echipă capabilă să se lupte cu Los Angeles Lakers pentru titlu. "Îmi iau talentul şi merg la South Beach să joc pentru Miami Heat", a declarat James într-un show televizat.

Şase echipe, Miami, Cleveland, Chicago Bulls, New York Knicks, New Jersey Nets şi Los Angeles Clippers, i-au făcut oferte lui LeBron, dar şansa de a juca alături de Wade şi Bosh s-a dovedit a fi decisivă în alegerea lui. Cei trei au ajutat deja în 2008 echipa Statelor Unite să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice.

În Miami, toate biletele disponibile pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor au fost vândute cu mult timp înainte ca anunţul să fie făcut, în timp ce în Cleveland vestea plecării lui LeBron a scos mai multă poliţie pe străzi, dar şi fani nervoşi care au dat foc tricourilor cu fostul lor idol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Miami Heat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close