Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Tripleta de vedete a lui Miami se împiedică la primul hop: Celtics - Heat 88-80

Tripleta de vedete a lui Miami se împiedică la primul hop: Celtics - Heat 88-80

Tripleta de vedete a lui Miami se împiedică la primul hop: Celtics - Heat 88-80
27 Oct 2010   •   12:53

Formaţia Boston Celtics a stricat debutul unei noi tentative pentru LeBron James de a câştiga titlul NBA, învingând Miami Heat cu 88-80 într-un meci mult aşteptat de fanii celor două puteri din Conferinţa de Est.

James, de două ori MVP în NBA, care s-a transferat la Miami Heat ca agent liber înainte de acest sezon, după ce a petrecut şapte ani la Cleveland Cavaliers, a înscris 31 de puncte, dar a pierdut şi de opt ori mingea. "Cu toţii ştim că Roma nu a fost construită într-o zi, deci va dura până ne omogenizăm şi înţelegem asta. Trebuie să jucăm din ce în ce mai bine şi ne vom găsi ritmul", a declarat James.

Colegul său de echipă, Dwyane Wade, a avut parte de o seară grea, înscriind 13 puncte din 16 aruncări. "Este doar unul dintre cele 82 de meciuri (n.r. ale sezonului regulat). Îmi pare rău dacă toată lumea se aştepta să câştigăm sezonul cu 82-0. Nu se va întâmpla asta", le-a transmis Wade fanilor care se aşteptau ca tripleta Bosh-Wade-LeBron să defileze în NBA.

Campioana Los Angeles Lakers a început cu dreptul noul sezon, graţie ajutorului primit din partea rezervelor Shannon Brown şi Steve Blake, învingând cu 112-110 pe Houston Rockets.

Brown a încris patru coşuri de trei puncte, iar Blake a marcat trei, dintre care ultimul a venit cu 18.8 secunde înainte de final, când Lakers a revenit de la un deficit de 15 puncte. Kobe Bryant, revenit după o operaţie la genunchi, a înscris 27 de puncte, în timp ce spaniolul Pau Gasol a contribuit cu recordul partidei de 29 de puncte.

În celălalt meci de marţi, Portland a învins Phoenix, scor 106 - 92.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close