Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Umilinţă istorică, Hornets - Nuggets: 63-121. Lakers se califică în runda a doua (VIDEO)

Umilinţă istorică, Hornets - Nuggets: 63-121. Lakers se califică în runda a doua (VIDEO)

Umilinţă istorică, Hornets - Nuggets: 63-121. Lakers se califică în runda a doua (VIDEO)
Sursa foto: chris paul
28 Apr 2009   •   11:29

Baschetul este un sport frumos, dar nu atunci când pierzi acasă cu 63-121. Denver Nuggets au măturat pe jos cu New Orleans Hornets în meciul al patrulea din prima rundă a playoffului şi conduc, acum, cu 3-1. Los Angeles Lakers au câştigat seria cu Utah Jazz după ce s-au impus în meciul cinci cu 107-96, în timp ce Atlanta s-a impus la Miami la zece puncte diferenţă.
New Orleans s-a făcut de râs luni în faţa propriilor fani şi are acum şansa a doua la calificare în semifinalele Conferinţei de Vest din NBA, după ce a a pierdut la un scor extrem de dur meciul al patrulea al seriei. 63-121 s-a terminat meciul, aceasta fiind cea mai dură înfrângere dintr-un meci de playoff pentru echipa din New Orleans începând cu 1956. Motivele înfrângerii sunt uşor de gâsit, având în vedere că doar o treime din aruncările la coş ale echipei gazdă s-au concretizat pe tabelă, iar Chris Paul, vedeta incontestabilă a echipei, a marcat doar 4 puncte şi a dat 6 pase decisive, deşi a fost pe teren 36 de minute! În schimb, Nuggets au fost purtaţi pe braţe de Carmelo Anthony, cu 26 de puncte, în timp ce Chauncey Billups a adăugat alte 17. Următorul meci se joacă la Denver.

Los Angeles Lakers a obţinut calificarea mai departe în meciul al cincilea al seriei cu Utah Jazz, formaţie pe care o eliminase şi anul trecut. Kobe şi colegii săi s-au impus cu 107-96 în deplasare şi urmează să joace cu câştigătoarea din dubla Houston Rockets - Portland Trailblazers.
Kobe Bryant a fost iar cel mai bun marcator al californienilor, cu 31 de puncte, în timp ce Lamar Odom a reuşit şi el o performanţă notabilă, înscriind 26 de puncte. Pentru Jazz, Paul Millsap a reuşit 16 puncte, iar Kirilenko şi Williams au avut cu două mai puţin.

Miami Heat a reuşit să strice în jocul 4 ceea ce reuşise în cel precedent, de la Atlanta, şi a pierdut acasă cu Hawks, scor 71-81. Scorul este acum 2-2 în seria dintre cele două echipe, următorul meci urmând să se joace la Atlanta. Dwyane Wade nu a mai reuşit un meci strălucit, încriind 22 de puncte şi ratând multe aruncări. De la "Şoimi", Mike Bibby a marcat cel mai mult, 15 puncte. El a avut, însă, mulţi colegi care au reuşit mai mult de zece puncte, motiv pentru care echipa sa a reuşit să se impună.

Fazele zilei de luni în playoff-ul NBA

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close