Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Fanii, atraşi cu ceai cald şi intrare liberă la meciul România - Portugalia, de sâmbătă

Fanii, atraşi cu ceai cald şi intrare liberă la meciul România - Portugalia, de sâmbătă

Fanii, atraşi cu ceai cald şi intrare liberă la meciul România - Portugalia, de sâmbătă
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Feb 2012   •   20:19

Federaţia Română de Rugby a anunţat că pe lângă intrarea liberă la meciul dintre România şi Portugalia, de sâmbătă, fanii vor primi şi câte un ceai gratuit, pentru a suporta mai uşor temperaturile scăzute din această perioadă, informează Mediafax.
   
Temperaturile "polare" din aceste zile îi îngrijorează pe oficialii FR Rugby, în perspectiva meciului de sâmbătă, dintre România şi Portugalia, din Cupa Europeană a Naţiunilor.

"Fanii care aleg să înfrunte frigul de afară şi vin să susţină echipa României pe stadionul Arcul de Triumf, vor avea parte de o surpriză. La intrarea pe stadion, fiecare persoană va primi gratuit un pahar cu ceai cald, pentru a trece mai uşor peste temperatura scazută de afară", se arată în comunicatul FR Rugby.
   
Mai mult, intrarea la meci este liberă.
   
Meciul va începe la ora 14.00, tricolorii având nevoie de o victorie, după ce în tur, au fost învinşi de lusitani, cu scorul de 24-17.
   
Potrivit estimărilor meteo, sâmbătă, la Bucureşti, va ninge, iar temperatura se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius.

×
Subiecte în articol: România Portugalia fani ceai meci
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close