Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal „Naţionala“ feminină de handbal se califică la Euro după victoria en-fanfare în faţa Serbiei, 40-28

„Naţionala“ feminină de handbal se califică la Euro după victoria en-fanfare în faţa Serbiei, 40-28

„Naţionala“ feminină de handbal se califică la Euro după victoria en-fanfare în faţa Serbiei, 40-28
Sursa foto: Foto: gsp.ro
11 Dec 2010   •   21:20

Trezită de „duşul rece“ administrat de Danemarca, echipa naţională de handbal feminin a României a zdrobit, sâmbătă, reprezentativa similară a Serbiei, într-o partidă care s-a încheiat cu scorul de 40-28 (20-14).

Astfel, elevele lui Radu Voina s-au calificat în grupa principală I, la CE din Danemarca şi Norvegia.

România a început timid meciul calificării, fiind condusă de către Serbia în primele minute de joc. Româncele s-au trezit rapid, au revenit, au restabilit egalitatea, iar de la scorul de 7-7, „naţionala“ a condus „ostilităţile“ pe toată durata partidei.

În minutul 3, Cristina Vărzaru, căpitanul echipei naţionale, s-a accidentat la gleznă, fiind nevoită să părăsească terenul (scor 1-2).

Portarul Talida Tolnai a fost cea mai bună jucătoare din tabăra României, cu 15 intervenţii reuşite (una de la 7 metri), reprezentând 36% din aruncările pe poartă.

După succesul obţinut în faţa Spaniei (30-26) şi înfrângerea cu Danemarca (22-25), handbalistele românce erau obligate să învingă „naţionala“ Serbiei pentru a ajunge în grupele principale.
   

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close