Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: Vreau să joc în toamnă cu Andrade să arat că merit centura IBF (VIDEO)

Lucian Bute: Vreau să joc în toamnă cu Andrade să arat că merit centura IBF (VIDEO)

Lucian Bute: Vreau să joc în toamnă cu Andrade să arat că merit centura IBF (VIDEO)
Sursa foto: Lucian Bute
19 Mar 2009   •   15:41

Campionul mondial la box profesionist în versiunea IBF, gălăţeanul Lucian Bute, s-a întors în ţară joi pentru a petrece timp cu familia după victoria clară din meciul cu columbianul Fulgencio Zuniga. La sosirea pe Aeroportul "Henri Coandă", românul a ţinut o conferinţă de presă şi şi-a enumerat planurile pentru anul 2009. Deşi îşi doreşte unificarea centurilor, Bute este cel mai motivat de gândul de a-l mai bate o dată pe Librado Andrade, care i-a contestat victoria.
"M-am pregătit bine pentru acest meci. Zuniga nu a fost un adversar uşor, dar mi l-am făcut eu modest. El a boxat cu nume mari, are multe KO-uri în carieră, deci este un boxer bun." a spus Bute despre meciul cu Fulgencio Zuniga.
"Ne gândim să mai facem un meci în luna iunie, dar nu s-a stabilit nici adversarul, nici data şi nici locul desfăşurării. Sunt mulţi care vor să se bată cu mine şi acest fapt mă bucură.
Andrade va boxa în această vară pentru a deveni contender la titlu. Eu îmi doresc foarte mult să lupt din nou cu el pentru a clarifica acea situaţie din ultimul meci. Vreau să înţeleagă toată lumea că eu merit să fiu campion. Mă gândesc şi la unificarea centurilor. Probabil că în primăvara anului viitor voi duce o astfel de luptă", a încheiat Lucian Bute, conform gsp.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Aeroportul Henri Coanda
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close