Antena 3 Sport Alte sporturi Motivul incredibil invocat de antrenorul naţionalei chineze de volei pentru meciul pierdut împotriva SUA

Motivul incredibil invocat de antrenorul naţionalei chineze de volei pentru meciul pierdut împotriva SUA

de Antena3.ro    |    02 Iul 2012   •   18:16
Motivul incredibil invocat de antrenorul naţionalei chineze de volei pentru meciul pierdut împotriva SUA

Antrenorul naţionalei de volei a Chinei a declarat că echipa sa a pierdut un meci cu SUA deoarece jucătoarele nu au putut să mănânce carne de porc de teamă să nu conţină vreo substanţă interzisă, informează AFP.
   
Jucătoarele chineze au fost învinse de americance în trei seturi, duminică, la Ningbo, în cadrul Grand Prix-ului mondial.
   
"Nu am îndrăznit să mâncăm carne de porc când ne-am deplasat pentru meciuri deoarece ne era teamă să nu aibă clenbuterol", a declarat tehnicianul Yu Juemin, referindu-se la o perioadă de trei săptămâni, în care echipa sa a jucat în mai multe oraşe din China.
   
În mod normal, la baza de antrenament a echipei Chinei toate alimentele sunt testate pentru a se vedea dacă au substanţe toxice.
   
Peste 100 de persoane au fost condamnate, anul trecut, în China, într-un caz de creştere a porcilor contaminaţi cu clenbuterol.
  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close