Antena 3 CNN Sport Alte sporturi "Piţurcă e singurul român care ar avea loc la orice masă de poker din lume"

"Piţurcă e singurul român care ar avea loc la orice masă de poker din lume"

"Piţurcă e singurul român care ar avea loc la orice masă de poker din lume"
21 Ian 2011   •   13:24

După ce a câştigat săptămâna trecută peste un milion de dolari la turneul "Poker Stars Caraibbean Adventure", Ionel Anton a declarat pentru Libertatea că din banii câştigaţi va construi o biserică şi un orfelinat. A investit 33 de dolari într-un concurs pe care l-a câştigat. A primit ca premiu 1.000 de dolari, cazarea pentru o săptămână în Bahamas şi 10.000 de dolari în chips-uri la turneul ce avea să îi aducă 1,35 milioane de dolari.

El a mai spus că nu va mai juca niciodată în România, pentru că nu îi place personajele care se învârt în cazinourile autohtone. "Atmosfera este foarte urâtă", a declarat Ionel Anton pentru Libertatea. A recunoscut însă că şi-ar dori să joace la o masă cu Giovani Becali, Mitică Dragomir, dar mai ales Victor Piţurcă. "Eu sunt cel care l-a învăţat pe Piţurcă poker, strategii de joc sau cum să abordeze fiecare mână", a mărturisit Anton.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe vremea când erau fotbalişti, iar Anton spune că Piţurcă este singurul jucător din România care ar avea loc la orice masă de poker din lume. "Are caracter. Dacă îi spun să ne vedem mâine noapte, la ora 3.00 dimineaţa, pe Vârful Omu, vine sigur. În ciuda a tot ce se spune despre el, e singurul caracter şi singurul jucător din România care ar avea loc la orice masă de poker din lume", a încheiat Anton.


×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă poker
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close