Antena 3 CNN Sport Andre Agassi și Steffi Graf vin în România. Prețul biletelor la meciul demonstrativ de tenis al celor doi soți

Andre Agassi și Steffi Graf vin în România. Prețul biletelor la meciul demonstrativ de tenis al celor doi soți

Andre Agassi şi Steffi Graf, doi dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile, vin pentru prima dată în România.

Andre Agassi și Steffi Graf vin în România. Prețul biletelor la meciul demonstrativ de tenis al celor doi soți
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    15 Ian 2024   •   14:41

Andre Agassi şi Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial, vor juca la Sports Festival în cadrul unui demonstrativ de excepţie. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, de la ora 18.00, în BT arena, în cadrul celei de-a cincea ediţii a festivalului (13-16 iunie 2024).

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, alături de alţi doi invitaţi speciali care urmează să fie anunţaţi în scurt timp, precizează organizatorii.

”Ne dorim să celebrăm ediţia a cincea a Sports Festival alături de publicul nostru, iubitorii de sport din România. Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum.

Avem în teren doi jucători care au câştigat 30 de titluri de Grand Slam împreună şi amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi şi Steffi Graf. Această ediţie va fi de neuitat.

Am ridicat ştacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm”, a declarat Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival, potrivit ziare.com.

Primele 1000 de bilete la meciul demonstrativ de tenis vor fi puse în vânzare luni, 15 ianuarie, ora 14:00 şi pot fi achiziţionate la preţuri de Early Bird. Alături de ele, sunt disponibile, tot la preţ redus, 10 bilete VIP.

Preţ bilete Early Bird demonstrativ de tenis, Agassi și Steffi Graf:

Categoria 1 - 180 lei;

Categoria 2 - 120 lei;

VIP - 700 lei.

Steffi Graf formează împreună cu Andre Agassi unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea tenisului. Cei doi s-au căsătorit în 2001 și au împreună doi copii.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close