Antena 3 CNN Sport Antrenamentul naţionalei de handbal a României, întrerupt de o alarmă de incendiu. Jucătoarele au fost evacuate

Antrenamentul naţionalei de handbal a României, întrerupt de o alarmă de incendiu. Jucătoarele au fost evacuate

Antrenamentul naţionalei de handbal a României, întrerupt de o alarmă de incendiu. Jucătoarele au fost evacuate
Sursa foto: foto: GSP:ro
10 Dec 2016   •   23:07

Nationala de handbal feminin a Romaniei a avut parte de o experienta neplacuta la antrenamentul de sambata seara, in sala de la Helsingborg, la CE din Suedia, unde a fost declansata alarma de incendiu, echipa fiind evacuata de urgenta, potrivit News.ro.

La scurt timp de la inceperea antrenamentului de seara in sala din Helsingborg, unde Romania va intalni, duminica, Ungaria, a fost declansata alarma de incendiu, fiind vizibile urme de fum.Conform procedurilor, toata lumea prezenta in sala, nu doar echipa Romaniei, ci si personalul care deservea, a fost evacuata de urgenta.

Jucatoarele au fost evacuate.

Fetele noastre vor evolua duminică împotriva Ungariei, adversar pe care nu l-au mai învins de patru partide directe. Inclusiv amicalul dinaintea turneului final, pierdut cu 24-29. Cele două echipe au avut însă parcursuri opuse la Euro până acum. România vine după trei partide bune, în timp ce Ungaria a avut nevoie de un meci decisiv cu Muntenegru pentru a trece mai departe.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close