Antena 3 CNN Sport Pandemia dă peste cap campionatul DOTA 2. Arena Națională rămâne goală

Pandemia dă peste cap campionatul DOTA 2. Arena Națională rămâne goală

Pentru că problemele cauzate de COVID-19 se aprofundează în România, organizatorii campionatului The International au decis ca evenimentul să se desfășoare fără spectatori. În urmă cu un an, evenimentul a fost anulat cu totul din cauza pandemiei. 

Pandemia dă peste cap campionatul DOTA 2. Arena Națională rămâne goală
Sursa foto: Hepta Razvan Pasarica colaj cu un personaj din DOTA 2
de Ioan-George Pancencu    |    05 Oct 2021   •   16:40

DOTA 2 este unul dintre cele mai populare jocuri on-line. Este tratat ca orice alt sport clasic deși este vorba de un joc pe calculator. Este atât de popular încât urma să umple Arena Națională din București, între 7 și 17 octombrie. 

Situația tot mai gravă legată de pandemia din România a obligat organizatorii să anuleze participarea fizică a fanilor. Ei le-au returnat banii cheltuiți pe bilete, anunță Nicorel Nicorescu, Consilier General în Primăria Municipiului București.

Programul campionatului rămâne la fel.  Echipele vin la București și vor juca pe Arena Națională, doar că fără spectatori. Se vor lupta pentru premiile uriașele în bani și pentru trofeul Aegis of Champions. 

Premiul I înseamnă un câștig de 18 milioane de dolari. Suma totală a tuturor premiilor este de 40 de milioane de dolari. 

Organizatorii au venit cu o soluție, evenimentul poate fi urmărit online pe eGG Network între 7 și 10 octombrie. Este o platformă care difuzează competiții de gaming și sporturi digitale.  

 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close