Antena 3 CNN Sport (P) Cea mai bună agenție de pariuri online autorizată de ONJN

(P) Cea mai bună agenție de pariuri online autorizată de ONJN

(P) Cea mai bună agenție de pariuri online autorizată de ONJN
09 Iun 2016   •   08:24

Am descoperit care este cea mai bună agenție de pariuri online prezentată de PariuriX.com, așa că în acest articol vă voi prezenta un top cât se poate de relevant, mai ales pentru că am luat în calcul experiența zecilor de mii de pariori care își exprimă în mod regulat părerea pe site-ul celei mai active comunități de pariori din țară.

Și mai mult decât atât, am selectat și cele mai bune oferte promoționale oferite exclusiv prin intermediul link-urilor furnizate de comunitatea pariorilor din România, care pot fi accesate mai jos:

1. Unibet (Decizia ONJN 2164 / 28.08.2015)

Unibet este cea mai apreciată casă de pariuri sportive online dintre cele licențiate și în România. Operatorul Britanic a primit numeroase distincții și premii la galele organizate de International Gaming Awards din ultimul deceniu, printre care și premiul de Operatorul de Pariuri Sportive al anului, în anii 2014 și 2015, dar și Operatorul de Pariuri Live al anului.

Unibet este unul dintre primii operatori online care au tradus interfața site-ului și în limba română. Oferta de pariuri este probabil cea mai cuprinzătoare de pe piața autohtonă, deoarece include sute de tipuri de pariuri pe anumite evenimente sportive, adică semnificativ mai mult decât marea majoritate a concurenților.

Vreau un Pariu 100% fără risc, în valoare de până la 150 LEI la Unibet.ro!

2. NetBet (Decizia ONJN 927 / 24.06.2015)

NetBet este un operator complet de jocuri de noroc online, care și-a făcut simțită prezența în toate ariile pe care o agenție de talie mondială ar trebui să o facă. Pe lângă jocurile de poker, cazinou sau cazinou live, casa de pariuri NetBet este apreciată pentru oferta bogată de pariuri live.

Suportul oferit în limba română este disponibil și pe livechat, fapt pentru care foarte mulți pasionați s-au arătat extrem de mulțumiți de serviciile oferite de operator. În plus, la NetBet găsim probabil cel mai bun bonus oferit la înregistrare pentru noii utilizatori.

Nu ai încă cont la NetBet, ce mai aștepți?

Vreau un Bonus de 100%, în valoare de până la 350 LEI, la NetBet.ro!

3. SportingBet (Decizia ONJN 2163 / 28.08.2015)

Nu există parior care să nu fi auzit de Sportingbet. Operatorul Londonez are o reputația globală impresionantă, care a fost consolidată în urma obținerii a zeci de milioane de clienți din peste 200 de țări. Însă povestea acestui operator este și mai interesantă decât cifrele sale amețitoare.

Fondatorul Mark Blandford și-a vândut agenția de pariuri offline la mijlocul anilor 90, pentru a face trecerea profetică spre mediul online. Așadar, putem observa că orice poate fi asociat cu Sportingbet are legătura cu riscul și adrenalina. Însuși fondatorul și-a asumat un mare risc atunci când a început acest proiect, acum aproape 20 de ani, însă astăzi, putem observa că și câștigul este pe măsură!

Vreau un Pariu 100% gratuit, în valoare de până la 300 LEI, la Sportingbet!

4. Fortuna (Decizia ONJN 2159 / 28.08.2015)

Fortuna este una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. Operatorul Ceh a intrat în forță pe piața românească, la sfârșitul anului 2015, preluând nu mai puțin de 400 dintre agențiile offline deținute de PublicBet.

Fortuna a investit masiv și în platforma online, care propune zeci de oferte promoționale, adresate fiecărui tip de parior. Bonusuri de pe mobil, bonusuri la pariuri multiple, bonusuri de fidelizare și multe alte oferte pot fi accesate săptămânal pe site.

Vreau 1000 RON Pachet de bun venit + 50 RON FREEBET prin PariuriX la Fortuna!

5. 888sport (Decizia ONJN 2162 / 28.08.2015)

888sport este una dintre cele mai respectate case de pariuri din Marea Britane. Agenția a fost fondată în 1997 în Antigua și Barbuda, însă a apărut pe piața online abia din 2008, la 5 ani după ce sediul central a fost mutat în Gibraltar.

De zeci de ani, grupul 888 Holdings sponsorizează numeroase evenimente sportive și numeroși sportivi de talie mondială, fapt pentru care și-a făcut un renume în Occident.

Oferta și platforma de pariere este se ridică la cele mai înalte standarde și poate fi comparată cu cele mai bune agenții de jocuri de noroc din întreaga lume.

Vreau Profit triplu la primul bilet pariat la 888sport!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursa sigură de venit. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteți primi asistență pe site-ul jocresponsabil.ro.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close