Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Argentina a câştigat fără emoţii amicalul cu Trinidad-Tobago, scor 3-0

Argentina a câştigat fără emoţii amicalul cu Trinidad-Tobago, scor 3-0

Argentina a câştigat fără emoţii amicalul cu Trinidad-Tobago, scor 3-0
de M.T.    |    05 Iun 2014   •   11:04

Argentina a învins fără probleme Trinidad-Tobago, scor 3-0, într-un meci de pregătire disputat pe stadionul Monumental din Buenos Aires.

Rodrigo Palacio a deschis scorul pentru gazde în finalul primei reprize, pentru ca, în debutul părţii secunde, Javier Mascherano să dubleze avantajul "pumelor", după ce Messi trimisese în bară dintr-o lovitură liberă.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 64 de Maxi Rodriguez, care a înscris simplu după o pasă primită de la Palacio.

Sâmbătă, Argentina va juca un ultim amical înaintea Cupei Mondiale, împotriva Sloveniei.

O altă naţională din America de Sud calificată la turneul final, Chile, s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Irlandei de Nord.

Golurile chilienilor au venit pe final de meci, în ultimul sfert de oră, şi au fost marcate de Vargas şi Pinilla, de fiecare dată pasele decisive fiind oferite de Alexis Sanchez.

Vicecampioana ediţiei trecute a Cupei Mondiale, Olanda, a câştigat cu 2-0 partida cu Ţara Galilor de la Amsterdam.

Arjen Robben şi Jeremain Lens au punctat pentru naţionala lui Louis Van Gaal, care are motive de îngrijorare după ce vedeta Robin Van Persie a jucat doar 45 de minute din cauza unor probleme fizice.

Într-un alt meci, la Frisco, în Statele Unite, Coasta de Fildeş a învins El salvador cu 2-1, datorită golurilor înscrise de Gervinho şi Drogba.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close