Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cererile ciudate ale echipelor naţionale de la Cupa Mondială: gărzi de corp pentru Cristiano Ronaldo, banane din Ecuador şi săpun lichid

Cererile ciudate ale echipelor naţionale de la Cupa Mondială: gărzi de corp pentru Cristiano Ronaldo, banane din Ecuador şi săpun lichid

Cererile ciudate ale echipelor naţionale de la Cupa Mondială: gărzi de corp pentru Cristiano Ronaldo, banane din Ecuador şi săpun lichid
de M.T.    |    24 Apr 2014   •   16:55

Cu mai puţin de două luni până la debutul oficial al Cupei Mondiale din Brazilia, pregătirile pentru turneul final au intrat în linie dreaptă. Nu doar pentru organizatori, ci şi pentru echipele participante.

Cotidianul brazilian Lance a publicat în ediţia sa de miercuri un articol dedicat cererilor primite de organizatori din partea echipelor care vor fi prezente la Mondial.

Dacă unele dintre solicitări, precum internet de mare viteză, jocuri video sau săli de relaxare, nu sunt deloc ieşite din comun, altele reprzintă o sursă de umor involuntar.

Astfel, pe lângă faptul că a solicitat ca în fiecare cameră a hotelului în care se va caza să existe jocuri video, delegaţia portugheză a cerut nu mai puţin de patru gărzi de corp pentru Cristiano Ronaldo.

În schimb, echipa Ecuadorului a cerut ca jucătorii să aibă în fiecare cameră banane din... Ecuador.

O altă echipă sud-americană, Chile, a solicitat paturi noi în hotelul în care se va caza, precum şi televizoare cu plasmă.

O doleanţă mai puţin obişnuită a venit şi din partea Franţei, care vrea mâncare Kosher, în condiţiile în care mulţi dintre jucătorii acestei naţionale sunt musulmani, şi doar săpun lichid în fiecare baie.

Algerienii au solicitat ca în fiecare cameră să existe câte un exemplar al Coranului, uruguayenii vor aer condiţionat silenţios, iar japonezii au cerut jacuzzi în toate camerele.

Honduras şi Elveţia au cerut posturi TV din ţările lor şi internet de mare viteză, în timp ce delegaţia din Costa Rica a solicitat o cameră de relaxare, dotată cu televizoare, jocuri video şi canapele. De asemenea, australienii vor să fie la curent cu ştirile şi au cerut o selecţie zilnică a ziarelor din întreaga lume.

Delegaţia iraniană, care se va pregăti la baza celor de la Corinthians, a cerut ajutor din partea clubului brazilian, care s-a oferit să asigure gratuit personalul de curăţenie.

În fine, Columbia a solicitat ca 15 jucători de la echipele de tineret ale celor de la Sao Paulo să participe la antrenamentele naţionalei pregătite de Jose Pekerman.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close