Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cesare Prandelli: Italia nu se numără printre favoritele Cupei Mondiale

Cesare Prandelli: Italia nu se numără printre favoritele Cupei Mondiale

Cesare Prandelli: Italia nu se numără printre favoritele Cupei Mondiale
de M.T.    |    11 Feb 2014   •   19:49

Naţionala Italiei nu se numără printre favoritele Cupei Mondiale din această vară, consideră selecţionerul squadrei azzurra, Cesare Prandelli, care a nominalizat Brazilia, Argentina, Spania şi Germania ca fiind echipele cu cele mai mari şanse la cucerirea titlului.

„Aş spune că favoritele sunt Brazilia, Argentina, Spania şi Germania. Abia apoi suntem noi, Uruguay, Anglia, Olanda, Belgia, Columbia şi Japonia”, a spus Prandelli, într-un interviu pentru Tuttosport.

Cu toate acestea, fostul antrenor al lui Adrian Mutu la Fiorentina crede că este important ca elevii săi să-şi dorească să cucerească trofeul şi a dat asigurări că „ne vom pregăti din toate punctele de vedere şi vom încerca să ajungem în finală”.

„Din cauza climei din Brazilia, condiţia fizică a jucătorilor poate face diferenţa în orice meci. Sunt norocos să am jucători ca Buffon, De Rossi sau Pirlo, care sunt mereu foarte concentraţi, dau totul şi au mai fost campioni mondiali”, a mai spus tehnicianul italian.

De asemenea, Cesare Prandelli a confirmat că jucătorii din lotul Italiei vor fi însoţiţi în Brazilia de soţii, prietene şi copii.

„Jucătorii sunt liberi să-i aducă pe cei dragi. Copii şi familiile vor ajuta la relaxare”, a explicat Prandelli.

La Cupa Mondială din Brazilia, Italia, de patru ori câştigătoare a titlului suprem, face parte din grupa D, cea mai dificilă de la turneul final, alături de Uruguay, Anglia şi Costa Rica.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close