Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cupa Mondială din Brazilia, cel mai comentat subiect pe reţelele de socializare

Cupa Mondială din Brazilia, cel mai comentat subiect pe reţelele de socializare

Cupa Mondială din Brazilia, cel mai comentat subiect pe reţelele de socializare
Sursa foto: Foto: CNET
de M.C.    |    15 Iul 2014   •   17:27

Cupa Mondială din Brazilia a adus mai multe premiere, cum ar fi primul triumf al unei echipe europene pe meleaguri sud-americane, sau primul trofeu pentru Germania reunită.

Totodată, evenimentul din Brazilia a fost şi cel mai dezbătut subiect pe reţelele de socializare. Potrivit CNET, pe Twitter, Facebook, Google+, Istagram şi nu numai, Cupa Mondială a fost cel mai "hot" subiect.

În total se vorbeşte despre 672 de milioane de tweet-uri şi peste 3 miliarde de interacţiuni pe Facebook, incluzând aici like-uri, share-uri şi comentarii, între 350 de milioane de oameni. Dintre aceştia, 88 de milioane au comentat şi finala dintre Germania şi Argentina, iar acest meci a detronat din acest punct de vedere finala Super Bowl din 2013.

Recordul pentru un eveniment unic comentat pe Twitter a fost stabilit de jocul din semifinale, dintre Brazilia şi Germania, cu 35,6 milioane de tweet-uri.

Cei mai des menţionaţi jucători pe Twitter au fost, în ordine, Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez, Cristiano Ronaldo, Arjen Robben şi Oscar.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close