Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Didier Deschamps: „Franţa nu este favorită la Cupa Mondială”

Didier Deschamps: „Franţa nu este favorită la Cupa Mondială”

Didier Deschamps: „Franţa nu este favorită la Cupa Mondială”
de M.T.    |    21 Iun 2014   •   12:42

Naţionala Franţei a impresionat în primele două meciuri de la Cupa Mondială din Brazilia, obţinând punctaj maxim şi marcând opt goluri, dar antrenorul Didier Deschamps consideră că echipa sa nu se numără printre favoritele competiţiei.

Vineri, campioana mondială din 1998 a câştigat entuziasmant în faţa Elveţiei, scor 5-2, şi a reuşit să înceapă turneul final cu două victorii pentru prima oară din anul în care a cucerit trofeul.

„Este incredibil să câştigi cu 5-2, iar faptul că avem 6 puncte după două meciuri este ideal”, a spus Deschamps.

Franţa nu este deocamdată calificată matematic în optimi, dar prezenţa sa în faza următoare este aproape certă. Cu toate acestea, Deschamps le cere jucătorilor săi să nu relaxeze.

„Avem un golaveraj bun, iar ultimul meci va decide pe ce loc vom termina în grupă. Este abia prima parte a turneului, iar împotriva Ecuadorului trebuie să terminăm ceea ce am început. Apoi va fi o cu totul altă competiţie”, a explicat tehnicianul de 45 de ani.

Întrebat dacă echipa sa se numără printre favoritele turneului final, Deschamps a răspuns: „Nu! Suntem abia în prima parte a Cupei Mondiale şi încă sunt echipe mai puternice”.

De cealaltă parte, antrenorul elveţienilor, Ottmar Hitzfeld, s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat, dar şi de prestaţia elevilor săi.

„Au fost 90 de minute foarte dificile pentru noi şi nu am reuşit să ne demonstrăm potenţialul. Am început destul de bine, dar al doilea gol ne-a lovit destul de puternic şi nu am mai reuşit să revenim. Sperăm totuşi în continuare să ne calificăm”, a spus tehnicianul german.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close