Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondială. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondială. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondială. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia
de M.T.    |    02 Iun 2014   •   16:40

Giuseppe Rossi nu a fost reţinut în lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondială din Brazilia, pe care selecţionerul Cesare Prandelli l-a anunţat duminică.

Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul sezon din cauza accidentărilor, însă, în ciuda acestui lucru, a reuşit să înscrie de 16 ori în Serie A, iar neconvocarea sa pentru turneul final reprezintă o surpriză.

Alături de Rossi, Prandelli a mai renunţat la Cristian Maggio (Napoli), Manuel Pasqual (Fiorentina), Romulo (Hellas Verona) şi Mattia Destro (AS Roma).

Ricardo Montolivo a devenit indisponibil pentru Cupa Mondială în urma unei fracturi de tibie în timpul amicalului de sâmbătă cu Irlanda, meci disputat la Londra şi terminat la egalitate, scor 0-0.

Andrea Ranocchia nu a fost reţinut în lotul de 23, dar va face deplasarea în Brazilia ca rezervă, în cazul în care unul dintre jucătorii convocaţi se va accidenta.

La Cupa Mondială, Italia face parte din grupa D, alături de Uruguay, Anglia şi Costa Rica.

Lotul Italiei pentru Cupa Mondială


Portari: Gianluigi Buffon (Juventus Torino), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain), Mattia Perin (Genoa)

Fundaşi: Ignazio Abate (AC Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Torino), Mattia De Sciglio (AC Milan), Gabriel Paletta (Parma)

Mijlocaşi: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (AS Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Marco Parolo (Parma), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Verratti (Paris Saint-Germain)

Atacanţi: Mario Balotelli (AC Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli)

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close