Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Italia a pierdut un jucător important pentru Cupa Mondială, în amicalul cu Irlanda

Italia a pierdut un jucător important pentru Cupa Mondială, în amicalul cu Irlanda

Italia a pierdut un jucător important pentru Cupa Mondială, în amicalul cu Irlanda
Sursa foto: Foto: gazzetta.it
de M.T.    |    01 Iun 2014   •   11:25

Italia a încheiat la egalitate meciul amical disputat la Londra împotriva Irlandei, scor 0-0, dar squadra azzurra a pierdut un jucător important pentru Cupa Mondială din Brazilia.

Ricardo Montolivo s-a accidentat în debutul întâlnirii, iar la finalul meciului medicii au confirmat că mijlocaşul echipei AC Milan a suferit o fractură de tibie, devenind astfel indisponibil pentru turneul final, care va debuta pe 12 iunie.

Ghinion şi pentru mexicanul Luis Montes, care va rata de asemenea Cupa Mondială, după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu în timpul partidei test cu Ecuador, pe care naţionala Mexicului a câştigat-o cu 3-1.

Montes reuşise să marcheze primul gol al echipei sale, înainte de a se accidenta în minutul 33, în urma unui duel cu Segundo Castillo.

Staff-ul medical al ecuadorienilor a anunţat că şi Castillo s-a accidentat şi a devenit incert pentru competiţia din Brazilia.

Tot sâmbătă, în alte meciuri de pregătire pentru Cupa Mondială, Olanda a învins Ghana cu 1-0, graţie unui gol marcat de Robin Van Persie, în timp ce Grecia, echipa care a învins România la baraj, a remizat cu Portugalia, scor 0-0.

Viitoarea adversară a tricolorilor în turneul amical din Elveţia, Algeria, a câştigat cu 3-1 în faţa Armeniei, iar Croaţia, care va juca în meciul de deschidere al Cupei Mondiale, a trecut cu 2-1 de Mali.

În alt două jocuri amicale, Columbia şi Rusia au terminat la egalitate, împotriva Senegalului (2-2), respectiv a Norvegiei (1-1).

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close