Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Motive de îngrijorare pentru Italia înaintea Cupei Mondiale. Squadra azzurra a remizat cu Luxemburg

Motive de îngrijorare pentru Italia înaintea Cupei Mondiale. Squadra azzurra a remizat cu Luxemburg

Motive de îngrijorare pentru Italia înaintea Cupei Mondiale. Squadra azzurra a remizat cu Luxemburg
de M.T.    |    05 Iun 2014   •   10:38

Motive de îngrijorare pentru Italia înaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Echipa antrenată de Cesare Prandelli a ajuns la al şaptelea meci consecutiv fără victorie, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida amicală disputată la Perugia împotriva Luxemburgului.

Ultimul joc al squadrei azzurra înainte de plecarea spre Brazilia ar fi trebuit să fie o simplă formalitate şi o ocazie pentru jucătorii lui Prandelli de a se despărţi de proprii fani cu o victorie, ţinând cont de numele adversarului.

Şi, după cum începuse meciul, se părea că echipa care a cucerit patru titluri mondiale nu va avea nicio problemă. În minutul 8, Marchisio a deschis scorul, după o pasă excelentă a lui Balotelli, şi anunţa un succes fără emoţii.

Italienii nu au reuşit însă să se desprindă şi, cu trei minute înainte de final, Chanot a egalat cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

În ciuda rezultatului surprinzător, selecţionerul azzurrilor, Cesare Prandelli, crede în continuare că echipa sa poate face un Mondial bun în Brazilia.

„Am încercat câteva lucruri, dar încă sunt aspecte ale jocului care trebuie îmbunătăţite. Trebuie să continuăm să muncim, dar ştim că putem avea o bună Cupă Mondială”, a spus tehnicianul italian.

Una dintre adversarele Italiei din grupa D a turneului final, Anglia, a terminat de asemenea la egalitate, scor 2-2, meciul de pregătire disputat la Miami împotriva Ecuadorului.

Jucătorul lui Manchester United, Antonio Valencia, a deschis scorul pentru sud-americani, însă englezii au întors rezultatul graţie reuşitelor lui Rooney şi Lambert, înainte ca Michael Arroyo să marcheze cu un şut superb din afara careului.

Ambele echipe au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Valencia şi Sterling au fost eliminaţi în minutul 79, în urma unei altercaţii.

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, are şi alte motive de îngrijorare în urma partidei cu Ecuador, Alex Oxlade-Chamberlain accidentându-se într-un duel cu Carlos Gruezo şi fiind în pericol să rateze turneul final.

O altă echipă din grupa D, Uruguay, a încheiat pregătirile pentru Cupa Mondială cu un succes în faţa Sloveniei, scor 2-0, la Montevideo.

În absenţa lui Luis Suarez, în refacere după operaţia suferită la genunchi, Cavani şi-a asumat rolul de lider al atacului şi a deschis scorul după o pasă a lui Forlan, apoi i-a pasat decisiv lui Stuani la cea de-a doua reuşită a sud-americanilor.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close