Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Naţionala Camerunului a fost învinsă de Paraguay, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială

Naţionala Camerunului a fost învinsă de Paraguay, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială

Naţionala Camerunului a fost învinsă de Paraguay, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială
Sursa foto: Foto: fifa.com
de M.T.    |    30 Mai 2014   •   09:35

Naţionala Camerunului a pierdut cu 2-1 în faţa Paraguayului, într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială din această vară.

Sud-americanii, care au ratat calificarea la turneul final din Brazilia şi se concentrează pe pregătirea Copei America de anul viitor, s-au impus graţie golurilor marcate de Oscar Romero şi Roque Santa Cruz.

Pentru camerunezi, care în urmă cu câteva zile au învins Macedonia cu 2-0, a punctat atacantul celor de la Mainz, Maxim Choupo-Moting.

Următorul joc amical al africanilor este programat duminică, împotriva Germaniei.

La Cupa Mondială din Brazilia, naţionala Camerunului face parte din grupa A, alături de ţara gazdă, Croaţia şi Mexic.

Într-o altă partidă, Honduras a pierdut cu 2-0 în faţa Turciei, fosta adversară a României în preliminariile Cupei Mondiale.

Mevlut Erdinc şi Caner Erkin au înscris golurile turcilor, de la care a lipsit mijlocaşul lui Atletico Madrid, Arda Turan, accidentat.

Naţionala Hondurasului, care va întâlni Elveţia, Franţa şi Ecuador în grupa E a turneului final, mai are programate două meciuri amicale până la startul Cupei Mondiale, cu Israel, duminică, şi cu Anglia, pe 7 iunie.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close