Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Portugalia a învins Irlanda cu 5-1, într-un amical disputat la New Jersey

Portugalia a învins Irlanda cu 5-1, într-un amical disputat la New Jersey

Portugalia a învins Irlanda cu 5-1, într-un amical disputat la New Jersey
de M.T.    |    11 Iun 2014   •   09:38

Cristiano Ronaldo a depăşit problemele medicale din ultima perioadă şi a revenit ca titular în naţionala Portugaliei, care şi-a încheiat pregătirile pentru Cupa Mondială cu o victorie convingătoare.

La New Jersey, echipa antrenată de Paulo Bento a învins cu 5-1 naţionala Irlandei, Ronaldo aflându-se pe teren 65 de minute.

Lusitanii şi-au impus punctul de vedere încă din startul meciului, iar Hugo Almeida a deschis scorul în minutul 3, cu o lovitură de cap din interiorul careului.

În minutul 20, portughezii şi-au dublat avantajul în urma autogolului lui Richard Keogh, care a deviat nefericit o centrare a lui Fabio Coentrao, pentru ca Hugo Almeida să facă dubla cu opt minute înainte de pauză.

Irlandezii au redus din diferenţă în startul părţii secunde, prin James McClean, însă în ultimul sfert de oră, Nani, înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, a creat golurile marcate de Vieirinha şi Fabio Coentrao, care au stabilit rezultatul final.

Portugalia va debuta la Cupa Mondială pe 16 iunie, împotriva Germaniei, urmând ca apoi să întâlnească Statele Unite şi Ghana, în grupa G a turneului final.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close