Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Preşedintele Braziliei îi răspunde lui Blatter: Cupa Mondială va fi un succes

Preşedintele Braziliei îi răspunde lui Blatter: Cupa Mondială va fi un succes

Preşedintele Braziliei îi răspunde lui Blatter: Cupa Mondială va fi un succes
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Ian 2014   •   10:29

Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, a dat asigurări că ţara sa va reuşi să depăşească toate dificultăţile şi va organiza o Cupă Mondială de succes.

Reacţia lui Rousseff vine ca urmare a declaraţiilor făcute luni de preşedintele FIFA, Sepp Blatter, care a criticat în termeni duri stadiul în care se află pregătirile pentru turneul final din această vară.

„Iubim fotbalul şi vom primi cu mândrie competiţia şi o vom transforma într-o Cupă Mondială a Cupelor Mondiale”, a scris preşedintele Braziliei pe contul său de Twitter.

„Cererile pentru bilete sunt mai mari decât la oricare altă Cupă Mondială, ceea ce arată că fanii din toată lumea au încredere în Brazilia”, a adăugat Rousseff.

„În Brazilia, Cupa Mondială va fi acasă, pentru că aici este ţara fotbalului. Turiştii vor avea oportunitatea de a cunoaşte această ţară multiculturală şi plină de viaţă”, a continuat Dilma Rousseff.

„Oricine va veni în Brazilia va fi bine primit. Suntem un popor fericit şi primitor”, a mai afirmat preşedintele Braziliei.

Cupa Mondială va debuta pe 12 iunie, cu meciul Brazilia - Croaţia, dar lucrările la jumătate dintre stadioanele care vor găzdui partide din cadrul turneului sunt în întârziere.

„Brazilia tocmai a aflat ce înseamnă organizarea Cupei Mondiale şi a început să lucreze mult prea târziu. Nicio ţară nu a fost atât de în urmă cu pregătirile de când sunt la FIFA”, a declarat preşedintele forului mondial, Sepp Blatter, într-un interviu acordat ziarului elveţian 24 Heures.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close