Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Argentinei: „Cu Messi, orice este posibil”

Selecţionerul Argentinei: „Cu Messi, orice este posibil”

Selecţionerul Argentinei: „Cu Messi, orice este posibil”
de M.T.    |    22 Iun 2014   •   10:57

Selecţionerul naţionalei Argentinei, Alejandro Sabella, l-a lăudat pe Lionel Messi, la finalul partidei pe care sud-americanii au câştigat-o cu 1-0 în faţa Iranului, datorită unui gol marcat de starul Barcelonei în minutul 90.

„Avem un geniu care se numeşte Messi şi care, din fericire, este argentinian. Iran ne-a făcut viaţa grea, dar cu Messi, orice este posibil. Nici doi portari nu ar fi reuşit să apere acel şut”, a declarat Sabella, a cărui echipă a obţinut deja calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Chiar dacă Argentina a câştigat primele două meciuri de la turneul final şi este sigură de prezenţa în faza următoare, antrenorul "pumelor" recunoaşte că jocul elevilor săi este neconvingător.

„Sunt multe lucruri la care trebuie să ne gândim şi pe care trebuie să le îmbunătăţim. Iran a făcut un meci mare. S-a apărat bine, a lovit pe contraatac şi şi-a creat câteva ocazii bune. Pe final, am fost obosiţi şi meciul a devenit unul pe contre, un lucru care nu ne avantajează. Din fericire pentru noi, Romero şi-a făcut treaba”, a spus tehnicianul de 59 de ani.

De cealaltă parte, antrenorul Iranului, portughezul Carlos Queiroz, şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia lor, dar consideră că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, la un duel în careu între Pablo Zabaleta şi Ashkan Dejagah.

„Două persoane au făcut diferenţa. Prima a fost Messi. A doua, arbitrul. Sper să nu fiu pedepsit, dar spun adevărul: a fost penalty. Nu există vreo scuză şi nimic nu poate explica de ce arbitrul nu a acordat penalty”, a spus Queiroz.

„Sunt mândru de jucătorii mei, pentru că au făcut faţă într-un astfel de meci timp de 90 de minute. Dar Messi poate schimba astfel de partide. A tot încercat, iar în final a fost recompensat”, a adăugat fostul antrenor al lui Real Madrid.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close