Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Belgiei nu a fost impresionat de Argentina: „Este o echipă obişnuită”

Selecţionerul Belgiei nu a fost impresionat de Argentina: „Este o echipă obişnuită”

Selecţionerul Belgiei nu a fost impresionat de Argentina: „Este o echipă obişnuită”
de M.T.    |    06 Iul 2014   •   11:39

Belgia a pierdut în faţa Argentinei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, dar selecţionerul europenilor, Marc Wilmots, nu a fost impresionat de jocul dublei campioane mondiale.

„Argentina nu ne-a impresionat. Au arătat ca o echipă obişnuită, dar au ştiut să-şi folosească bine experienţa. Au fost favoriţi, au marcat devreme, iar apoi au reuşit să-şi păstreze avantajul. Încă avem câteva lecţii de învăţat. La astfel de turnee, orice greşeală se plăteşte şi în unele cazuri trebuie să fii mai inteligent decât adversarul”, a spus Wilmots, la finalul partidei pierdute cu 1-0 la Brasilia.

„Am încercat totul, dar nimic nu a funcţionat. În orice caz, nu cred că este o performanţă dezamăgitoare. Nu este nicio ruşine să pierzi în faţa Argentinei în sferturile de finală. Trebuie să ne concentrăm pe lucrurile pozitive. Echipa a jucat bine şi, per total, a fost un turneu pozitiv”, a mai precizat tehnicianul belgian.

Wilmots a mai afirmat că este „foarte mândru” de jucătorii săi şi crede că echipa sa ar fi „meritat o soartă mai bună. Dar aşa e în fotbal. Acum trebuie să continuăm să muncim”.

Antrenorul Belgiei a fost însă contrazis de omologul său argentinian, Alejandro Sabella, care consideră că "pumele" au avut cea mai bună prestaţie de la actuala ediţie a Cupei Mondiale.

„E cel mai bun meci al Argentinei, în ceea ce priveşte echilibrul şi toate aspectele jocului”, a declarat Sabella, care a reuşit să readucă naţionala sud-americană în semifinalele Cupei Mondiale după o pauză de 24 de ani.

Pentru un loc în ultimul act, care va avea loc pe 13 iulie, Argentina va juca împotriva Olandei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close