Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Greciei, după calificarea istorică în optimile Cupei Mondiale: „Am meritat victoria, echipa mai bună a câştigat”

Selecţionerul Greciei, după calificarea istorică în optimile Cupei Mondiale: „Am meritat victoria, echipa mai bună a câştigat”

Selecţionerul Greciei, după calificarea istorică în optimile Cupei Mondiale: „Am meritat victoria, echipa mai bună a câştigat”
de M.T.    |    25 Iun 2014   •   12:22

Selecţionerul Greciei, portughezul Fernando Santos, consideră că echipa sa a meritat să câştige meciul împotriva Coastei de Fildeş, în urma căruia elenii s-au calificat în premieră în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

„Echipa mai bună, cea care a avut strategia mai bună, dorinţa mai mare şi cele mai bune ocazii a câştigat. Victoria este meritată şi am arătat de ce suntem în stare”, a declarat Santos, la finalul partidei câştigate cu 2-1 în faţa Coastei de Fildeş.

„În primele două meciuri nu am fost concentraţi, un lucru care reprezintă de obicei punctul nostru forte. Am arătat că ştim să şi atacăm. Le-am spus jucătorilor că nu va fi ultimul nostru meci. Suntem foarte fericiţi şi ştim că toată lumea din Grecia este la fel”, a mai spus tehnicianul lusitan.

Grecia s-a impus datorită unui gol marcat în prelungiri dintr-un penalty discutabil. Pentru Georgios Samaras a fost prima reuşită într-un meci internaţional după doi ani.

„Cred că am controlat meciul în cea mai mare parte a timpului, nu ştiu dacă ivorienii şi-au creat foarte multe ocazii. În schimb, noi am marcat de două ori şi am avut trei bare”, a spus atacantul grec.

„Suntem foarte mândri de performanţa noastră, iar eu sunt mândru de acest rezultat şi de întreaga echipă. Sper că le-am oferit oamenilor din ţară motive să zâmbească”, a adăugat Samaras.

Grecia s-a calificat la Cupa Mondială din Brazilia după ce a eliminat naţionala României la baraj.

Tricolorii îi vor avea din nou adversari pe eleni în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close