Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Italiei: „Am abordat greşit meciul încă de la început”

Selecţionerul Italiei: „Am abordat greşit meciul încă de la început”

Selecţionerul Italiei: „Am abordat greşit meciul încă de la început”
de M.T.    |    21 Iun 2014   •   12:09

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, consideră că echipa sa a abordat greşit meciul cu Costa Rica încă de la început şi spune că jucătorii săi trebuie să se refacă rapid pentru partida decisivă cu Uruguay.

Squadra azzurra a fost învinsă de Costa Rica, scor 0-1, şi are nevoie de cel puţin un egal în meciul cu Luis Suarez&co. pentru a se califica în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

„Am jucat într-un ritm foarte scăzut. Am început prost meciul, pe care l-am abordat greşit încă din primul minut”, a spus Prandelli.

„Atunci când întâlneşti o echipă care are calităţi atletice mai bune decât ale tale, trebuie să fii mai organizat, iar noi nu am fost. Din păcate, după ce am primit golul, am fost incapabili să răspundem. Am încercat să creăm situaţii de unu contra unu pe flancuri, dar nu am reuşit să profităm de ele”, a explicat tehnicianul italian.

„Acum avem nevoie să ne recuperăm energia fizică şi mentală pentru meciul cu Uruguay. Nu trebuie să ne panicăm, încă avem posibilitatea să ne calificăm. Atunci când a avut loc tragerea la sorţi, ştiam că va fi o grupă dificilă şi că este posibil să ne găsim într-o astfel de poziţie, aceea de a juca împotriva Uruguayului într-o partidă decisivă”, a mai precizat Cesare Prandelli.

Antrenorul de 56 de ani a insistat că naţionala Costa Ricăi „nu este o surpriză. Este o echipă organizată şi care are câteva individualităţi importante, aşa cum le-am spus jurnaliştilor italieni în urmă cu ceva vreme”.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close