Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Mexicului, după remiza cu Brazilia: „Am obţinut un rezultat bun, care ne plasează într-o poziţie bună”

Selecţionerul Mexicului, după remiza cu Brazilia: „Am obţinut un rezultat bun, care ne plasează într-o poziţie bună”

Selecţionerul Mexicului, după remiza cu Brazilia: „Am obţinut un rezultat bun, care ne plasează într-o poziţie bună”
de M.T.    |    18 Iun 2014   •   11:25

Selecţionerul naţionalei Mexicului, Miguel Herrera, s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi după meciul terminat la egalitate în faţa Braziliei, considerând că rezultatul oferă echipei sale „o poziţie bună” în lupta pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

„Am obţinut un rezultat bun, nu unul mare, dar el ne plasează într-o poziţie bună. Am demonstrat că putem să atacăm şi să punem probleme Braziliei”, a spus antrenorul de 46 de ani.

Cu 4 puncte obţinute din primele două meciuri din grupa A, Mexic are şanse importante de a merge mai departe, dar Herrera îşi avertizează elevii că nu au realizat nimic deocamdată.

„Nu am obţinut încă nimic, aşteptăm ultimele meciuri. Le-am spus băieţilor că au făcut o treabă formidabilă, dar mai rămâne un drum lung de parcurs, pentru că avem un obiectiv foarte clar. Suntem mulţumiţi de rezultat, dar mai rămân multe de făcut”, a precizat tehnicianul mexican.

De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Luiz Felipe Scolari, consideră că, deşi „0-0 nu este niciodată un rezultat bun, el reflectă cât de strâns a fost meciul”.

„Am avut câteva ocazii, dar ei au avut un portar care a făcut o treabă extraordinară. De asemenea, mexicanii au avut câteva şuturi bune din afara careului. Au avut o zi bună şi de aceea nu am putut câştiga”, a spus Scolari.

Cu toate acestea, antrenorul brazilian crede că „am fost mai buni decât în meciul cu Croaţia. Ne-am îmbunătăţit jocul puţin câte puţin şi sunt mai degrabă mulţumit de ceea ce am văzut. Nu este rezultatul pe care îl aşteptam, dar sunt mulţumit de ceea ce am văzut”.

După ce în meciul cu Croaţia a marcat o dublă, Neymar a avut o evoluţie mai ştearsă împotriva mexicanilor. Scolari l-a apărat însă pe starul echipei sale: „Nu poate câştiga totul sau pierde totul de unul singur. El face parte din grup, chiar dacă toată lumea ştie că în cazul lui este vorba de un potenţial diferit”.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close