Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Victorii convingătoare pentru Spania şi Anglia în meciurile amicale disputate vineri

Victorii convingătoare pentru Spania şi Anglia în meciurile amicale disputate vineri

Victorii convingătoare pentru Spania şi Anglia în meciurile amicale disputate vineri
de M.T.    |    31 Mai 2014   •   12:41

Spania şi Anglia, două dintre favoritele Cupei Mondiale din Brazilia, au obţinut victorii convingătoare în meciurile amicale disputate vineri, împotriva Boliviei, respectiv a Perului.

La Sevilla, campioana mondială a câştigat cu 2-0 partida cu Bolivia, ambele goluri ale echipei antrenate de Vicente Del Bosque fiind marcate după pauză.

Fernando Torres a deschis scorul în minutul 51, transformând un penalty obţinut de Javi Martinez, iar Iniesta a stabilit rezultatul final cu şase minute înainte de sfârşitul meciului.

Una dintre adversarele ibericilor în grupa B de la Cupa Mondiale, naţionala statului Chile, s-a impus cu 3-2 în faţa Egiptului, golurile sud-americanilor, care au revenit de la 0-2, fiind reuşite de Marcelo Diaz şi Eduardo vargas, ultimul autorul unei duble.

La Londra, pe celebrul stadion Wembley, Anglia a învins Peru cu 3-0. Sturridge a punctat în prima repriză pentru gazde, pentru ca, în partea a doua, fundaşii Cahill şi Jagielka să înscrie în decurs de numai cinci minute şi să pecetluiască succesul clar al englezilor.

Echipa antrenată de Roy Hodgson face parte din cea mai dificilă grupă a turneului final, alături de Uruguay, Italia şi Costa Rica. Englezii nu au fost singurii care au avut programat un joc de pregătire vineri, naţionala Uruguayului, semifinalistă în urmă cu patru ani, întâlnind Irlanda de Nord.

Sud-americanii au câştigat cu 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind reuşit de Cristian Stuani, în minutul 62.

Elveţia, care va întâlni Franţa, Ecuador şi Jamaica în grupa E la Cupa Mondială, s-a impus cu 1-0 în partida de pe teren propriu cu Jamaica, singura reuşită a întâlnirii de la Lucerna aparţinându-i lui Josip Drmic, în minutul 83.

Calificată în premieră la turneul final, naţionala Bosniei a învins cu 2-1 Coasta de Fildeş, o altă echipă care va fi prezentă în Brazilia în această vară.

Atacantul lui Manchester City, Edin Dzeko, a marcat ambele goluri ale echipei Bosniei, în timp ce reuşita din prelungiri a lui Drogba a stabilit scorul final al partidei disputate în SUA, la St. Louis.

Aflat în aceeaşi grupă cu Bosnia la Cupa Mondială, echipa Iranului a reuşit doar o remiză cu Angola, scor 1-1.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close