Doliu în sportul românesc! Antrenorul secund al campioanei României la hochei a murit la 55 de ani, chiar în autocarul echipei

10 Noi 2016   •   13:30
Doliu în sportul românesc! Antrenorul secund al campioanei României la hochei a murit la 55 de ani, chiar în autocarul echipei Foto: Pixabay.com

Doliu în sportul românesc. Antrenorul secund al campioanei României la hochei, Dunărea Galați, Teodor Mocanu, s-a stins din viață noaptea trecută, la doar 55 de ani, în autocarul echipei, scrie viața-liberă.ro.

Tragicul eveniment s-a petrecut când echipa gălățeană se întorcea de la Gheorghieni, după meciul susținut cu echipa locală Progym, din cadrul Ligii Naționale, meci pierdut de gălățeni cu 6-5.

Teodor Mocanu a suferit un stopn cardio-respirator, dar medicii de pe Ambulanță nu l-au mai putut salva. Gălățenii au cerut amânarea meciurilor din Liga Mol, cu DVTK și cu HK Belgrad, programate la Galați, n-au putut fi amânate și se vor juca în memoria lui Teodor Mocanu, care era în staff-ul tehnic al Dunării Galați de circa 10 ani.

x close